2777
2789
عنوان

لیست غذایی بنویسیم

122 بازدید | 20 پست

لطفاً غذاهایی که طول هفته می‌پزین رو بگین تا همه باهم یه لیست بنویسیم دیگه معطل چی بپزم نشیم 

اگه غذایی جدید هم می‌پزین از هم دستور پخت بگیریم 

اگه تو غذایی هم شیوه خاصی دارید برای خوشمزه شدنش بگید لطفا

لوبیا پلو......مرغ ماهی.کوکو سبزی.........دمپختک

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدس پلو ، قیمه ، قورمه ، جوجه ، ماهی ، اش ، عدسی ، کتلت ، کوکو سبزی ،کوکو سیب زمینی ، انواع ساندویچ ، پیتزا ، فلافل ، دمپخت ، ماکارونی. پاستا ، الویه ، فسنجان ، خورشت بادمجان ، کشک بادمجان ، گوجه و بادمجان ، آب‌دوغ خیار ، با مرغ هزار مدل غذا میشه پخت ، خوراک مرغ ، میگو ، 

نکته : نگید غذاهات همشون گرونن ،من فقط ایده دادم 

من تو هفته معمولا 

زرشک پلو 

باقالی پلو 

کباب تابه ای ترش و مرغ ترش 

جوجه 

مرغ سوخاری 

کوکو سبزی

قیمه 

قورمه سبزس 

کرفس 

الانم که پاییز شده

عدسی و سوپ 

مخصوصاا سوپ پاییزی که عاشقشم هم میاد تو لیست 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
عدس پلو ، قیمه ، قورمه ، جوجه ، ماهی ، اش ، عدسی ، کتلت ، کوکو سبزی ،کوکو سیب زمینی ، انواع ساندویچ ...

دیگه همه چی گرونی من از غذا نمی‌زنم از چیزای دیگه میزنم ولی غذا باید خوب و باکیفیت باشه 

دیگه همه چی گرونی من از غذا نمی‌زنم از چیزای دیگه میزنم ولی غذا باید خوب و باکیفیت باشه

درسته من منظورم بقیه بود الان بیان بهم بگن وضعت توپه همش غذاهایی که مرغ و گوشت داره گفتی 😩

ماکارونی 

جوجه 

سیب زمینی پوره میکنم 

فلافل 

ساندویج مرغ 

خوراک لوبیا 

عدسی 

قورمه سبزی 

سیب زمینی سرخ کرده با پیاز و گوجه سرخ شده  

لازانیا 

سبزی پلو با ماهی یا مرغ 

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

ام آرای اینا دادند ؟هر روز سردرد داره ؟دکترها چی گفتن؟

ام آرای داد مشکلی نداشت آزمایش و اینام داد خدارو شکر الم بود سرگیجه و حالا منگی داره چیز خاصی نگفتن یکی گفت از گوش یکی گفت قلب یکی گفت کم خونی آخرشم هیچی به هیچی