2777
2789
عنوان

خرگوشم خیلی بغلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 56 پست
پت داشتن خیلی خوبه،روحیه ادمو عوض میکنه کلا. کی نی نی میارن پس😅

دوتاشون نرن متاسفانه🤕🤕جفت منظورم این بود دوتان اگه بریم روستا براشون ماده میارم😎😎فعلا کوچولون یکسالشونم نیس

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک هستن خوبه😍😅

عکس خرگوشتو میفرستی🥰

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

خرگوش دوسال پیش داشتم متاسفانه فرار کرد🥲

ببخشید یه کاربر دیگه بود گفته بود خرگوشم چهارسالشه

ولی هوا داره سرد میشه چجوری خونه و قفس ندارن🥲🥲💔

توخونه خودمن  ولی قفس ندارن یعنی ازادن فقط موقع دسشویی خودشون بیرون میرن اره الان هوا سرده تایم خوابش خیلی زیاده شبا معمولا عادت کرده یه قالیچه انداختم تو اشپزخونه روهمون ولو میشن😁😂

بعضی وقتام زیر یخچال یا کابینت...

وقتی دسشویی دارن قشنگ میرن درو بومیکنن منم درو بازمیکنم میرن حیاط کارشونو میکنن میان تو گاهیم خودشون زیر افتاب تو باغچه یا کنارگلا استراحت میکنن

اخه دوس نداشتم تو قفس محدودش کنم 🥺اون روز لپمو لیس لیسی میکرد 

عزیزم 🥲😍🐇از من لپهعکسشو فرستادم ببین

عزیزم گوگولی😍😍😍

ولی هوا داره سرد میشه چجوری خونه و قفس ندارن🥲🥲💔

توخونه خودمن که حیاط نیستن ولی قفس ندارن یعنی ازادن فقط موقع دسشویی خودشون بیرون میرن اره الان هوا سرده تایم خوابش خیلی زیاده شبا معمولا عادت کرده یه قالیچه انداختم تو اشپزخونه روهمون ولو میشن😁😂

بعضی وقتام زیر یخچال یا کابینت...

وقتی دسشویی دارن قشنگ میرن درو بومیکنن منم درو بازمیکنم میرن حیاط کارشونو میکنن میان تو گاهیم خودشون زیر افتاب تو باغچه یا کنارگلا استراحت میکنن یا باغچه میکنن

اخه دوس نداشتم تو قفس محدودش کنم 🥺اون روز لپمو لیس لیسی میکرد