2777
2789
عنوان

خرگوشم خیلی بغلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 56 پست
مهم نیست حالا معلوم نیست فردا زنده ام یا مرده ام

بگودیگه کنجکاوشدم🥺

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از من ک اصلا نمیزاره بغلش کنم ک 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️حسرت بغل کردنش مونده بم 💔 فقط در حد ناز ک ...

چندوقته داریش سمتش نرو خودش سمتت میاد مثلا میاد همه جات ولیس میزنه خرگوش خیلی دیراعتمادمیکنه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

بگودیگه کنجکاوشدم🥺

یوحنا و یوناتان واسه پسر، کمیابه ولی من عاشقشونم معنی قشنگ دارن حتی بین المللی هستن یوحنا میشه جان و یوناتان هم جاناتان

دختر هم یونانیه هلن

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

یوحنا و یوناتان واسه پسر، کمیابه ولی من عاشقشونم معنی قشنگ دارن حتی بین المللی هستن یوحنا میشه جان و ...

خیلی قشنگن❤️🥰

حسن علی از همه شون بهتره . گربه ها هم مجید بودن .

بابام بهش میگه 😂

جدی؟ من فکر میکنم فقط سلیقه خودمه

اتفاقا قشنگ وکمیابن من دوسش داشتم

اتفاقا قشنگ وکمیابن من دوسش داشتم

✨️🎀

حتی معنی مذهبی هم دارن

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

چندوقته داریش سمتش نرو خودش سمتت میاد مثلا میاد همه جات ولیس میزنه خرگوش خیلی دیراعتمادمیکنه

دختر 4 ساله دارمش 

خودم بزرگش کردم 😑🥲💔

باورت میشه اصلا عادت ب لیس زدن هم نداره 

مثلا میزاره نازش کنم و بغلش دراز بکشم یا بش غذا بدم ولی تا میفهمه میخوام بغلش کنم فرار میکنه

دختر 4 ساله دارمش خودم بزرگش کردم 😑🥲💔باورت میشه اصلا عادت ب لیس زدن هم نداره مثلا میزاره نازش کنم ...

یه سری تکنیک ها برا بغل کردن وارتباط باهاش هس بخونشون تو گوگل تو قفس نزارش من الان اصلا قفس ندارم باورمیکنی دم در وایمیسن دروبازمیکنم میرن حیاط دسشویی میکنن منم سریع میشورم عکس خرگوشت ومیفرستی

وای چقد ناز و خوردنین 😍.بمونن برات عزیزم❤️

الان خیلی بزرگتر وتپلی ترشدن اون مال چندماه پیشه😁