2777
2789
عنوان

کولر گازی برای جهیزیه لازمه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 67 پست
نه نیستکولر و بخاری و صوتی تصویری با پسرهاصلا کولر روی خونه ها هست دیگه، اگرم نباشه خود پسر باید برا ...

میگم مگه شما کاربرا کجا زندگی می کنین که کولر روی خونست؟

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ضربه خورده بود پس دادیم

ببخش عزیزم دروغ اصلا خوب نیست برکت مال و زندگی ادمو میبره مخصوصا اول زندگیشونه نگه بهتره اصلا توضیح نده اونا هم اگه پرسیدن هیچی نگه وظیفه ای نداره خانم تو این موضوع

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خودت هیچی نگو، اگه پرسید بگو برا جهازم کم اوردم کولرو فروختم چیزای دیگه خریدمعزیزم اخه ۳۰۰ تا مهمون ...

مهمونای نامزدم زیادن ۱۸۰ نفر مال اوناس 

شب عروسی ۸۰۰ تا مهمون دارن خودشون

چون میگی بابات خودش جلوشون گفته کولر و من خریدم دیگه زشته نخرید 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مگه خونه رو با کولر اجاره میدن؟

خیلی از خونه ها دارن بله 

خیلی ها هم ندارن 

چطور مگه؟البته اونایی که من دیدم و دارن کولر آبی بوده نه گازی 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

خیلی از خونه ها دارن بله خیلی ها هم ندارن چطور مگه؟البته اونایی که من دیدم و دارن کولر آبی بوده نه گ ...

اخه اولین بار اینجا دیدم همچین چیزی 

خوزستان کولر روی خونه نیست

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

جاری من چرخ خیاطیش درش مثل سینگر بود توش از این قدیمیا ییافه قوم شوهر رفته تو هم که چرا معمولیه اونم داد باباش عوض کنه دیگه هم نخرید اصلا به روی خودش نیاورد نسپردین که جهیزیه چی باشه چی نباشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
مگه خونه رو با کولر اجاره میدن؟

اره دیگه خونه اجاره ای ها همشون یا کولر آبی داره یا گازی

کولر با صاحب خونه ست، مستاجر که با خودش کولر جابجا نمیکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اخه اولین بار اینجا دیدم همچین چیزی خوزستان کولر روی خونه نیست

شاید بخاطر شرایط شهره 

خیلی ها دارن روی خونه 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

خونمون نو سازه حتی تکمیل نشده کولر نداره

کولر رو خونس اگر خونه از خودتونه باهمسرته بخره به پدرتون بگو پول وسایلی که به عهده شما نیست را بده واست طلا بخره

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
مهمونای نامزدم زیادن ۱۸۰ نفر مال اوناس شب عروسی ۸۰۰ تا مهمون دارن خودشون

چیزای دیگه داره خونه؟مثلا پکیج شیرآلات آبگرمکن 

فقط کولر نداره؟