2777
2789
عنوان

کولر گازی برای جهیزیه لازمه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 67 پست
من تهران زندگی میکردم کلا کولرگازی ، گاز رومیزی ، پکیج و شوفاژ رو همه ی خونه ها هست و مستاجر کولر و ...

یعنی واقعا کسی هست گاز رومیزی رو بکنه ببره؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی انگار اینجا هنوز اکثر خونه ها به شیوه ی قدیم کابینت دارن و اجاق گاز میخرن ، فقط بعضی خونه ها ...

راستش من خودمم اجاق گاز دارم 🤣

به نظرم یدونه اجاق گاز که فر داشته باشه بهتر از رومیزی و یه ماکروویو جدا هست 

البته نظر منه 

با سبک زند‌گی من جور در میاد 

حالا الان هنوزم شهرستانین؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

تو شهر ما غیر از اینا پرده و موکت هم رو خونه است اگر کسی خونشو بخواد بفروشه و پرده و موکت داشته باشه ...

اینجا موکت هست ولی پرده نه قدیما کره کره ای بود پرده هم رو خونه بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

راستش من خودمم اجاق گاز دارم 🤣به نظرم یدونه اجاق گاز که فر داشته باشه بهتر از رومیزی و یه ماکروویو ...

اره اون اجاق گازا با فر بهتر از ماکروفره 

اره هنوز شهرستانم 

البته شهرستانه شوهرم شهرستانه بابامه .

بابام سی سال پیش پاشد اومد تهران با مامانم ازدواج کرد منو تهران به دنیا اوردن بعد من برگشتم به اصالته بابام ، بابام اینجا هم خونه داره ، الان دیگه مامان بابامم نصف بیشتر سال رو همین شهرستانن

دیگه آب گرم کن چرا جداست؟اینجور وسایل رو هم تو جا به جایی میبرین با خودتون؟

اره می بریم 

اینا همه از خودمونه رو خونه ها نیست 

برا همین تقریبا شاخ دراوردم تو این تاپیک

دیدم چه قدر داره به ما ظلم میشه 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
من تهران زندگی میکردم کلا کولرگازی ، گاز رومیزی ، پکیج و شوفاژ رو همه ی خونه ها هست و مستاجر کولر و ...

واقعا خوش به حالتون 

شما اجاره خونتون از ماها زیاد تره می ارزه واقعا این همه وسیله دارین

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان