من دارم جهاز میخرم بابام دوتا کولر گازی ام رو جهازم فاکتور کرده که شده نزدیک صد میلیون، کل جهازم بابام خودش به عهده گرفت قبول نکرد چیزی از نامزدم بگیره حتی گفت جشن حنا رو هم خودم دوس دارم بگیرم با عقد یکی بشه،الان هزینه ۳۰۰ تا مهمون هم با ماست و جهازمم بالای یک میلیارده و اینکه بابام میخواد واسه کادو عقد بهم ماشین بده،حالا من میخوام یه سری لوازم غیر ضروری جهازمو حذف کنم،که کولر هم جزوشه،چون خیلی بار سنگینی رو دوش پدرمه حس میکنم، تنها مشکلم اینه به خانواده همسرم گفتم دوتا کولر گازی هم گرفته بابام ،الان بگم دیگه نگرفتیم ضایع نیست؟چجور به همسرم و خانوادش بگم تابلو نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش من خودمم اجاق گاز دارم 🤣به نظرم یدونه اجاق گاز که فر داشته باشه بهتر از رومیزی و یه ماکروویو ...
اره اون اجاق گازا با فر بهتر از ماکروفره
اره هنوز شهرستانم
البته شهرستانه شوهرم شهرستانه بابامه .
بابام سی سال پیش پاشد اومد تهران با مامانم ازدواج کرد منو تهران به دنیا اوردن بعد من برگشتم به اصالته بابام ، بابام اینجا هم خونه داره ، الان دیگه مامان بابامم نصف بیشتر سال رو همین شهرستانن