2777
2789
عنوان

پیش دبستانی هاچقدرشهریه میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من ازشهرستان های مشهدم‌اینقدرنرخ داده

ارزون ترین فقط مهدالرضاست اونم‌پارسال۲تومن بود

ولی کلادوساعت بود۳روزدرهفته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اهاولی خب از۹بیای به ۲۲فک میکنم زیادیه

خوبه بازم اول سال مبلغ شهریه را گفتند که بتونید بچتون راجابجا کنید برای ما دوسال پیش گذاشتند شب عید اعلام کردند بنظرم مهدشما پارسال به نسبت بقیه شهریش خیلی پایین بوده امسال جبران کردند

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بچه رو پیش نفرستی هم مهم نیست قبل اول دوماه فشرده میفرستن بعد میره سر کلاس ، چیزی یاد نمیدن که ۲۰میل ...

من دختربزرگم‌دقیقا سرکرونابودش نفرستادمیش‌شاگرداول هم هستش اون دوماهی روهم که شمامیگین نرفت 

بچه رو پیش نفرستی هم مهم نیست قبل اول دوماه فشرده میفرستن بعد میره سر کلاس ، چیزی یاد نمیدن که ۲۰میل ...

پیش۲خیلی کمک میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ارزون ترین فقط مهدالرضاست اونم‌پارسال۲تومن بودولی کلادوساعت بود۳روزدرهفته

نه این هرروزه است امروزمیگفت من فقط تعطیل های رسم تعطیل میکنم اگربگن کاسه برق وگازتعطیل کنیدهم‌تعطیل نمیکنم

خیلی زیاده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پسرم پیش دو هست...15تومن‌...وسایل و فرم و...با خودمون..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نه این هرروزه است امروزمیگفت من فقط تعطیل های رسم تعطیل میکنم اگربگن کاسه برق وگازتعطیل کنیدهم‌تعطیل ...

گفتی چنده قیمتش؟