2777
2789
عنوان

خانوما بیایید یه مشکلی پیش اومده

47 بازدید | 11 پست

ما یه خونه تو شهرستان داریم اینو هر سال رهن میدیم

ما قرار داد امسالمون ۲ مهر تموم میشد

مستاحر تا ۳۱ شهریور به ما گفت که می خواد تمدید کنه و بشینه

شب ۱مهر زنگ میزنه که نه من پا میشم پولمو بده

رفته حالا از شوهرم شکایت کرده امروز پیامکش اومده

که ما سر موعد پولشو ندادیم

الان ما چیکار کنیم؟

خونه رو سپردیم بنگاه که مستاجر پیدا کنه اما این هر یه ساعت پیامک میده که پولمو بده

۲۸ 

بالاخره که جلسه گذاشته میشه برای این شکایت رفتید قشنگ بگید جریان چی بوده  پولشم لگید ایشون دیر به ما گفته ماهم نداریم باید مستاجر جدید پیدا کنیم تا بتونیم بدیم چیزیم نمیشه نگران نباشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب ،ما چه كمكي ميتونيم بكنيم اون قرداد را داره و شما هيچي مجبوريد پولش را جور كنيد اما چه ادمايى پيدا ميشن باعث ميشن از خوبي كردن هم ادم بترسه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عجب ،ما چه كمكي ميتونيم بكنيم اون قرداد را داره و شما هيچي مجبوريد پولش را جور كنيد اما چه ادمايى پي ...

هعی حرف دلمو زدی

خودم تازه زایمان کردم خسته کوفته اینم روش

۲۸ 

چیزی نمیشه یکماه بعد تازه جلسه بذارن رفتید هم بگید جریان چی بوده هیچ مشکلی برای همسرت پیش نمیاد

پیامک هاشم عادی براش بنویسید که شما دیر گفتی تا ۳۱ گفتی میمونم بعد ۱ گفتی میرم منم باید مستاجر جدید پیدا کنم تا بتونم کاری بکنم اونم بالاخره یچیزی میگه دیگ 

بعدا همین پیامک ها بدردت میخوره 

هعی حرف دلمو زدیخودم تازه زایمان کردم خسته کوفته اینم روش

خدا بزرگه  فكرش نكن واست خوب نيست توكل كن به خدا به زودي مشكلت حل ميشه ان شالله 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر