2777
2789

سلام 

بدون جراحی 

تاثیر داره به مرور ؟

ایا سایز بندی داره ؟

از باسلام بگیرم

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

اگه گفتن لایکم میکنی

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقن سوال منم هست، یه مدت میخاستم بگیرم اما تردید دارم بدون جراحی جوابگو هست یا نه، من غبغب ندارم م ...

من یه ذره دارم و واقعا رو مخمه مطمعنم اطرافیان نزدیک راضی نمیشن جراحی کنم گفتم شاید این جوابگو باشه تحقیق میکنم بهت میگم

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

من یه ذره دارم و واقعا رو مخمه مطمعنم اطرافیان نزدیک راضی نمیشن جراحی کنم گفتم شاید این جوابگو باشه ...

منم رو مخمه خیلی غبغب ندارم که بخوام هزینه کنم و برم زیر تیغ چون ارزش نداره اما زاویه فک هم ندارم، گفتم بگیرم استفاده کنم یک جمع بشه و جلوگیری کنه، خیلی ممنون میشم، بنظرت ماساژ با دست یا گواشا یا بخور بدیم تاثیر نداره؟

منم رو مخمه خیلی غبغب ندارم که بخوام هزینه کنم و برم زیر تیغ چون ارزش نداره اما زاویه فک هم ندارم، گ ...

والا رفتم فیلم دیدم یه دختر گفت اوردم که بفروشم قبلش خودم محصولاتو امتحان میکنم گفت بیشتر از ۳ روز نتونستم استفاده کنم 

خیلی سفته

حس خفگی میده تا صبح

سردرد شدید میگیرم 

و نتونستم ادامه بدم 

چرا بنظرم ماساژ تاثیر داره ولی خب یکم طول میکشه