2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار زرنگ و کد بانو یلحظه وقت باارزشتون میدین به من ✅🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 51 پست
شب شام زیاد بپز براش نگهدار

همینجوری بزارم یخچال یا فریزر؟؟

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

مایکرو ویو یا فر  یل تستر داشته باشید برای راحت گرم کردن.

اگه ارامپز برقی هم داشته باشی شب نمیتونی بزاری خورشت رو تا صبح میپزه.

در ضمن در نهایت۴ روز میشه کلاسات.سه روزه دیگه حسابی به شوهرت برس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل نیمه آماده کن بزار فریزر غذاها رو حبوبات بپز سبزیجات آماده کن پک سوپ و آش درست کن اینطوری وقت ...

درست میگی .بهترین راه حل این میتونه باشه .وگرنه مجبوریم کلا از بیرون بگیریم که اونم نمیشه 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

همینجوری بزارم یخچال یا فریزر؟؟

بعضی از شاغلا جمعه ها میپزن زیاد فریز میکنن

ولی اگ شام یا ناهارت فردا مصرف میشه یخچال

بعدم روزایی ک کلاس داری غذا سبک کوکویی بزار

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

مایکرو ویو یا فر یل تستر داشته باشید برای راحت گرم کردن.اگه ارامپز برقی هم داشته باشی شب نمیتونی بز ...

ماکرو ویو داریم ..

دقیقا نمیخام براش کم بزارم .قربونش برم که با همه چی باز داره حمایت میکنه که برم پیشرفت کنم 🥲

روزای جمعه یا پنج شنبه نمیدونم هرروزی که شدو تونستی 

چندنوع غذا بپز بصورت یکنفره تو ظرف فریزری بذار وقتایی که نتونستی شام بپزی یا نبودی همسرت یکی از اون ظرف ها درمیاره میزاره گرم بشه و میخوره 

راه حلش همینه من خودم همین کارو میکردم

ماکرو ویو داریم ..دقیقا نمیخام براش کم بزارم .قربونش برم که با همه چی باز داره حمایت میکنه که برم پی ...

با همون ویو گرم میکنه دیگه.

فقط حواست باسه اوایل حتما سالاد و اینا هم درست کنی بزاری

آره دیگه هفتگی این کارو کن خیلی چیزا رو میشه فربز کرد

مرسی همین کارو میکنم .بعضی روزام بلافاصله بعد اینکه خونه برسم غذای خشمزه ولی سبک که زود بپزه اماده میکنم 

فرهنگیان قبول شدم ولی متاسفانه بخاطر دلایلی مجبور شدم انصراف بدم .ازاد میرم .

ای بابا چرا؟ فرهنگیان که بهتره شغلتم تصمین شده اس

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

اگه ارام پز داری خورشت بزار توش از صبح اتوماتیک خودش خاموش میشه برنجم پلو پز بزار اومد خودش گرم کنه.اگه نداری شب قبل بپز . اگه خسته ای آخر هفته خورشت یه هفته رو بپز بزار فریزر صبح در بیار بزار تو تابه تا ظهر اب میشه اومد گرم کنه 

منم بگم . یادم اومد 

برا برنج پلوپزتون هم خوبه . سریع آماده میشه

اگه به شوهرتون یاد بدین

یا اگه بودی زودی درست کنی باهاش

من‌ مجردم تجربه خیلی ندارم ... اینو یادم اومد به یاد ماه رمضونا 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

روزایی که خونه ای مواد ماکارانی یا لوبیا پلو یا مثلا حبوبات پخته و سبزی آماده و پیاز داغ درست کن فریز کن که برای غذا فقط سرهم کنی بذاری جا بیفته.یا توی زود پز خورشت درست کن یک ساعته حاضر میشه یک ساعتم میذاری جا میفته سخت نگیرین به خودتون شبا حاضری بخورین و برای ناهار فردا درست کن و بیشتر درست کن شبشم بتونین بخورین مثلا 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

میتونی غذا از قبل که خونه ای آماده کنی مثلاً بعضی غذاها آماده کن بزار فریزر بعد گرم کن یا گاه از بیر ...

درسته .بیشتریا گفتن از قبل درست کنم فریزری .

روزایی ام که خونه ام یا زود اومدم همون موقع اماده میکنم 👌🌼