2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار زرنگ و کد بانو یلحظه وقت باارزشتون میدین به من ✅🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 51 پست
باید جوری برنامه ریزی کنم روزایی که تا دیر وقت کلاسم شام داشته باشیم .چون هر روز هر روز از ییرون نمی ...

حاضری منظورم نون پنیر و تخم مرغ و املت و نیمرو و فست فود خودم پز و اینا بود.

وقتایی که میبینی بیکاری سریع بپز

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اگه ارام پز داری خورشت بزار توش از صبح اتوماتیک خودش خاموش میشه برنجم پلو پز بزار اومد خودش گرم کنه. ...

آره اینم خیلی خوبه وقتی میای خونه غذات گرم و آمادس آرام پز و پلوپز گزینه های خوبین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چرا؟ فرهنگیان که بهتره شغلتم تصمین شده اس

🥲درسته ولی یسری چیزا مانع میشد .وگرنه کلی براش زحمت کشیدم .

انشاالله همینو صدمو میزارم تا تهش انقد این در اون در میکنم تا یجایی بند شه تهش😍❤

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

لیست غذاهاروبنویس مثلا کوبیده مرغ واماده موادشودرست کن بعدبزارفریزرموقع اومدن سریع کته درست کن واون کوبیده هاروسرخ کن موادسالادالویه وسالادماکارونی رومیتونی اماده کنی بزاری یخچال گوجه رنده کن توفریزراومدی سریع دمپخت درست کن درطول هفته روزایی که خونه ایی غذاهای تایم دارودرست کن که بعداغرنزنه چراهمش سریع درست میکنی و...

گاهی انسانم آرزوست
🥲درسته ولی یسری چیزا مانع میشد .وگرنه کلی براش زحمت کشیدم .انشاالله همینو صدمو میزارم تا تهش انقد ا ...

انشالله

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
درسته .بیشتریا گفتن از قبل درست کنم فریزری .روزایی ام که خونه ام یا زود اومدم همون موقع اماده میکنم ...

بله عزیزم اینجوری راحتری 

زندگیتون پایدار زن نمونه هستی واقعا

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

اسی یچیز دیگ زیادم بخودت فشار نیار وقتی میری بیرون سرکار یا میری دانشگاه خواه ناخواه ممکنه گاهی شام ...

اره خب ممکنه دیگه پیش بیاد رباط که نیستم ❤😂ولی سعی مو میکنم کم نزارم .چون یه تنه داره خیلی حرفا و خیلی چیزا رو به جون میخره تا من به خاستم برسم منم متقابل باید همین کارو کنم کم نذارم 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

بله عزیزم اینجوری راحتری زندگیتون پایدار زن نمونه هستی واقعا

قربونت برم من مرسی لطف داری ❤

لیست غذاهاروبنویس مثلا کوبیده مرغ واماده موادشودرست کن بعدبزارفریزرموقع اومدن سریع کته درست کن واون ...

عالیه👌واقعا نظراتون خیلی کامل و کمک کنندس .

چخوب که اینجا مطرح کردم الان کلی ایده دارم که کارم راحت بشه .❤

اگه ارام پز داری خورشت بزار توش از صبح اتوماتیک خودش خاموش میشه برنجم پلو پز بزار اومد خودش گرم کنه. ...

👌👌✅✅

متاسفانه امکانش نیست که همه چیز رو با هم داشته باشی

اره خب مطمعنا باید این سختیارو تحمل کنم .چون کسی مجبورم نکرده که این کارو کنم .خودم خاستم باید توان این چیزام داشته باشم‌.