2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی شهرمون خیلی افراد کمی رو میبینم که عبا میپوشن.اکثراً چادری هستن. نهایتاً ۱ درصدشون عبا بپوشن

برعکس 

شهر ما به ندرت چادری میبینم

خییلی کمن

اصن چادری نداریم

عبایی هم نداریم😶😂

اونایی هم ک چادرین همسرشون نظامیه اومدن شهر ما

!

من خیلی دوس دارم محجبه شم چادر نمیخوام بپوشم نمیدونم چطوری بدون چادر باید محجبه بود مثلا برای دانشگا ...

مانتو بلند و شيك مشكي با شال كه جلو سينه ميپوشونه خدا روشكر الان مانتو بلند اومده باز

بچه ها منم خیلی دوست دارم چادری بشم .برام صلوات می‌فرستید لطفاً

امیدوارم حضرت زهراء س بهت نظر کنن

چند سال قبل خواب دیدم توی یه مجلسی بودم تاریک بود(انگارروضه بود و همه خانم بودن)

رفتم اونجا رد شدم به یه خانمی گفتم دسته کلیدم و چادرم رو اگر پیدا کردید بهم بگید

رفتم بیرون نشستم کنار در روی یه سکو

یه شماره زنگ زد رو گوشیم

همون خانم بود گفت چشم اگر پیدا شد بهتون میگم

تاگوشیو قطع کردم دیدم چادرم سرمه

همون لحظه یه ندایی بهم گفت

خود حضرت زهراء س چادرت رو سرت کردن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

چادر کنار گذاشتن مساوی هست با کم شدن حجاب به مرور اولش عباست. بعد قدش کم میشه. کم و کم و کم میشه تا ...

والا دقیق نمیدونم اون عبا که شما میگین چه جوریه ولی عبای که من میپوشم خیلی بلند ،گشاد ،با مقعنه ،که اصلا هم عقب نمیره مقنعه ش

یه چیزی بگم الان ساده باشی و ارایش نکنی با مانتوی کوتاه هم امنیت داری مردا هم کاریت ندارن چون بعضیا ...

آره خیلیا مانتو کوتاه میپوشن و با حجابن و بدون آرایش هستن و خیلی هم خوبه.

ولی متاسفانه همه ی مردا شبیه هم نیستن.

زن حتی اگه چادر میپوشه مردا نگاهش میکنن‌.

فرقی نمیکنه چادر میپوشه یا نه.

چادر پوشیدن فقط برای نگاه خدا و امام زمان ع و حضرت فاطمه س هست🙂

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

من خیلی دوس دارم محجبه شم چادر نمیخوام بپوشم نمیدونم چطوری بدون چادر باید محجبه بود مثلا برای دانشگا ...

مانتوی پوشیده هم میشه

منم اول حجابم معمولی بود الان عبا می‌پوشم نسبتاً راحته و مدلهای متنوعی هم داره