یه مشورت میخوام
من ۴سال پیش ازدواج کردم
توی نامزدیم عموهام پیچوندن نیومدن
بله برونمم ک شد زنگ زدیم یکییشون گفت یه استان دیگم یکی دیگشونم گفت چون بهمون از اول مشورت نکردید نمیایم
خلاصه گذشت و عروسیمم افتاد توی کرونا و مصادف شد با مرگ یکی تز فامیلا!!! که مجبورشدیم کاملا بی جشن بریم خونمون و زندگی شروع کنیم
بعدش هیچکدوم از عموهام و حتی دخترعموهام بهم تبریک نگفتن!!
و حتی مارو پاگشا نکردن....
دخترعموم ک عروسی کرد عروسیش سنگ تموم گذاشتیم و حتی پاگشاش کردیم و هدیه هم دادیم بهش
من دلخور از تموم این بحثا بودم تا شنیدم عموم مریض شده آوردنش تهران و فقطم خونه ما تهران بود منم دلم سوخت رفتم از بیمارستان با شوهرم آوردیمش خونمون مراقبت و پذیرایی کردیم...
از اونجا هم نزاشتیم با اتوبوس بره با ماشین خودمون ۵۰۰کیلومتر بردمش شهر خودشون با پسرش...
دیگه ما گیر آزمایشات و دکتر این آقا بودیم تا کاراش تموم شد
یکبار دیگم با زنش اومدن بازم همینکارارو براشون کردیم باشوهرم
بعد گذشت نوبت رسید ب زن گرفتن پسرش،،و پسرش بابای منو نبرد کیخایی برای زنش و داییشو برد
اخرشم بابام دلخور شد گفت نامزدیتم نمیام حالا ک بمن احترام نمیزارید
اما من ب بابام اهمیتی ندادم و با شوهرم با ماشین خودمون همین پسرو بردیم تموم شهرو واسه خرید نامزدیش گشتیم باهاش ...و حتی یک روز کاملم ماشین باهاش بود ک نامزدشو ببره بیرون...بعدش گفتن فامیل زنش مرده و نامزدی کنسل شده گفتیم باشه و برگشتیم شهرمون
بعد ۱ماه دوباره زنگ زد گفت بیاید اما من اون موقع خرفای جدیدی از پدرمادرم شنیدم ک گفتن ب ما نگفته نامزدیمه و محلمون نزاشته...
منم بهش گفتم راستش بخاطر بابام نمیام دیگه ببخشید...اونم ناراحت شد و گله کرد و گذشت
و بعد ۱ماه دیدیمش منو و شوهرم اما اون بما محل نزاشت وسلامم نکرد اصلا انگار مارو ندیده!!!! یک هفته کامل مارو نادیده گرفت....
گذشت عموی شوهرم مرد و رفتیم مراسم دیدیم اونم اونجاست دیگه شوهرم مجبور بود حلوی مردم باهاش دست بده و باهم احوالپرسی کنن...
بعدش پسرعموم اومد بمن گفت چرا دلخوری؟گفتم بخاطر رفتارت ک کردی!گفت دلخور بودم ازتون و خلاصه گذشت
و الانم عقدشه و بهم زنگ زد گفت بیاید عقدمه جشن تالاره بیاید منم گفتم مرسی فک نکنم بیام و گفت بیا
و گفتم با شوهرم تماس بگیر
اونم فقط یکبار زنگ زد ب شوهرم و شوهرمم واقعا نشنیده ک زنگ زده و جواب نداده
حالا ۲روز گذشته هنوز زنگ نزده دیگه
حالا بنظرت من باید چکارلکنم؟؟؟؟