2777
2789

یه مشورت میخوام

من ۴سال پیش ازدواج کردم

توی نامزدیم عموهام پیچوندن نیومدن

بله برونمم ک شد زنگ زدیم یکییشون گفت یه استان دیگم یکی دیگشونم گفت چون بهمون از اول مشورت نکردید نمیایم

خلاصه گذشت و عروسیمم افتاد توی کرونا و مصادف شد با مرگ یکی تز فامیلا!!! که مجبورشدیم کاملا بی جشن بریم خونمون و زندگی شروع کنیم

بعدش هیچکدوم از عموهام و حتی دخترعموهام بهم تبریک نگفتن!!

و حتی مارو پاگشا نکردن....

دخترعموم ک عروسی کرد عروسیش سنگ تموم گذاشتیم و حتی پاگشاش کردیم و هدیه هم دادیم بهش

من دلخور از تموم این بحثا بودم تا شنیدم عموم مریض شده آوردنش تهران و فقطم خونه ما تهران بود منم دلم سوخت رفتم از بیمارستان با شوهرم آوردیمش خونمون مراقبت و پذیرایی کردیم...

از اونجا هم نزاشتیم با اتوبوس بره با ماشین خودمون ۵۰۰کیلومتر بردمش شهر خودشون با پسرش...

دیگه ما گیر آزمایشات و دکتر این آقا بودیم تا کاراش تموم شد

یکبار دیگم با زنش اومدن بازم همینکارارو براشون کردیم باشوهرم

بعد گذشت نوبت رسید ب زن گرفتن پسرش،،و پسرش بابای منو نبرد کیخایی برای زنش و داییشو برد

اخرشم بابام دلخور شد گفت نامزدیتم نمیام حالا ک بمن احترام نمیزارید

اما من ب بابام اهمیتی ندادم و با شوهرم با ماشین خودمون همین پسرو بردیم تموم شهرو واسه خرید نامزدیش گشتیم باهاش ...و حتی یک روز کاملم ماشین باهاش بود ک نامزدشو ببره بیرون‌‌‌...بعدش گفتن فامیل زنش مرده و نامزدی کنسل شده گفتیم باشه و برگشتیم شهرمون

بعد ۱ماه دوباره زنگ زد گفت بیاید اما من اون موقع خرفای جدیدی از پدرمادرم شنیدم ک گفتن ب ما نگفته نامزدیمه و محلمون نزاشته...

منم بهش گفتم راستش بخاطر بابام نمیام دیگه ببخشید...اونم ناراحت شد و گله کرد و گذشت

و بعد ۱ماه دیدیمش منو و شوهرم اما اون بما محل نزاشت وسلامم نکرد اصلا انگار مارو ندیده!!!! یک هفته کامل مارو نادیده گرفت....

گذشت عموی شوهرم مرد و رفتیم مراسم دیدیم اونم اونجاست دیگه شوهرم مجبور بود حلوی مردم باهاش دست بده و باهم احوالپرسی کنن...

بعدش پسرعموم اومد بمن گفت چرا دلخوری؟گفتم بخاطر رفتارت ک کردی!گفت دلخور بودم ازتون و خلاصه گذشت

و الانم عقدشه و بهم زنگ زد گفت بیاید عقدمه جشن تالاره بیاید منم گفتم مرسی فک نکنم بیام و گفت بیا

و گفتم با شوهرم تماس بگیر

اونم فقط یکبار زنگ زد ب شوهرم و شوهرمم واقعا نشنیده ک زنگ زده و جواب نداده

حالا ۲روز گذشته هنوز زنگ نزده دیگه

حالا بنظرت من باید چکارلکنم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدورت ها رو کنار بذارین و همراه باپدر مادرت برین جشن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خیلی اشتباه کردی وقتی اینهمه بی محلی کردن بهتون شما از اینور محبت بیش از حد کردید 

الآنم اگه پدر مادرت رفتن برو اگه نرفتن نرو اصلا 

لزومی هم نداشته بهش بگی به همسرم زنگ بزن و ... و خب اونم زنگ زده و درستش اینه وقتی همسرت دیده شماره طرف افتاده روی گوشیش خودش زنگ می‌زده ببینه چیکار داره نه اینکه منظر باشه طرف خودش دوباره زنگ بزنه

باید ب حرف پدرت گوش میکردی و حق باهاش بوده 

کلا چه تو فامیل پدری مادری خودتونو جلوتر از پدر مادرتون نندازید بزارید همیشه اونا جلوتر شما باشن وقتی اونا یچیزی میگن گوش کنین چون در اصل خانواده اوناست

وقتی که شما اینهمه سرویس دادید فکر کردن وظیفتونه یا مشکلی دارید اکثرا از فامیل دوری میکنن 

دوری دوستی

به کاراشون اهمیت نده

اگه دلت میخواد برو اگر هم دلت نمیخواد نرو

تو داری برای خودت زندگی میکنی نه برای فکر اونا 

ولشون کن بابا ببین دلت چی میگه❤

اون کمکایی هم که بهشون کردی اجرت با خداست مطمئن باش❤🌸