2777
2789

عزیزان معلم شما با انتخاب خودتون معلم یا دبیر شدید. 

خواهش میکنم اگر اعصاب کار کردن با بچه ها را ندارید، یا حوصله تدریس را ندارید استعفا بدهید.

امروز تازه پنجم مهر هست و معلم پسرم سر کلاس گفته دفعه‌ی اول میگم ساکت دفعه دوم میگم خفه 

دفعه‌ی اول میگن بشین دفعه‌ی دوم میگم بتمرگ. 

انقدر سرشون جیغ و داد کرده تازه گفته فردا از کل کتاب ریاضی پارسال امتحان میگیرم. 

حداقل بزارید اون حقوقی که می گیرید حلال باشه. 

با تشکر از معلم های مهربان و دلسوز

کاربری دسته منو خواهرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای 11 ساله دارم درس میخونم 4 تا معلم خوش اخلاق بیشتر ندیدم😂خودمم ادم اروم و درسخونیم گیر نیستم که معلم لج باشه باهام من الکی بدم بیاد

به جای اینکه تو مصاحبه اصول دین بپرسن باید ببینن سلامت روان داره طرف یا ن

کسی که معلمه باید صبور باشه. این چه طرز حرف زدن با بچست. من نمیدونم اینا چطوری گزینش میشن! معلومه چطوری البته!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این‌ک بعضیا اعصاب ندارن درستهولی خدایی وقتی ۳۰ ۴۰ نفر آدم میدن دست ی نفر واقعا بهش فشار میاد

فشار میاد نره سراغ این شغل یا استعفا بده. بزاره کسی که دوس داره و از جون مایه میزاره بره سر اون کار!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این چ طرز حرف زدنه؟؟ چ معلم بیشعوری

خیلی. تازه گفته فردا امتحان ریاضی میگیرم از کل کتاب پارسال پسرم میگه مامان من میترسم یادم رفته. خب حقم دارن چندماه تابستون تعطیل بودن کدوم پسر ده ساله ای تابستون ریاضی کار میکنه؟ 

کاربری دسته منو خواهرمه

من معلم نیستم ولی می‌دونم سروکله زدن با یه مشت دانش آموز با تربیت های مختلف چقدر سخته  در ضمن حقوق معلمای عزیز کمتر از توهین نیست. یه چیز مهم بگم شرایط استخدام معلم بر اساس روان سالم و اعصاب آروم نیست بلکه به چیزهای بی اهمیتی بستگی داره که هیچکدوم تو سرنوشت بچه تاثیرگذار نیست.