2777
2789
عنوان

خدایی چتونه

230 بازدید | 16 پست

بعضیا تو این سایت حرفایی میزنن واقعا فکر می کنی فقط واسه دیدن شدن‌ انگار ..یکی انقد ارزششو میاره پایین انگار مطیع جنس مرده.

یکیم انقد خودش دست بالا گرفته انگار دختر ایلان ماسک 

نمیدونم یا من فرق می کنم یا اونا 

تو هر خونه‌ی دعوا جروبحث هست من بعداز یازده سال زندگی هربار ارایش می کنم شوهرم میگ من که نمیپسندم من ارایشم می کنم چون واقعا خودم دوس دارم کلیم سر این موضوع دعوا داشتیم ولی چیزی که خودم عاشقشم  بهم روحیه میده دوس دارم نمی تونم تغییر بدم  برا اینکه من ارایش می کنم نگاها روم این از دید گاه شوهرم 

بجاش سعی می کنم سازش کنم مثلا در حد ملایم ارایش کنم این مثال بود .

چرا من یاید هی تحقیر بشم فحش بشنوم  عذاب بکشم چون دوس دارم حال شوهرم خوب بشه بس خودم چی 

یااینکه کارایی که تو خونه‌ی بابام نتوستم انجام بدم از شوهرم بخوام 

کلا چیزای عجیب غریب میبینی اینجا 

حد وسط وجود نداره😕

نکنه من نرمال نیستم خوداایی😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر کسی از دیدگاه خودش داره درست رفتار میکنه پس ممکنه تو هم برای اونا نرمال نباشی 

اصلا سخت نیست هر کسی دیدگاهی داره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید