2777
2789
عنوان

لیزیک چشم در تهران

150 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من ۲۲ سالمه امروز رفتم حلال احمر تهران برای لیزیک چشم ، گفت میتونی لیزیک کنی. بعدشم ۴ ماه دیگه درسم تموم میشه . و اون وقت میخوام ازمون استخدامی بانک و .. رو شرکت کنم . به نظرتون سنم خوبه؟

من از ۶ سالگی عینک میزنم و چشمام ۳ و نیم هست  و کمی استیگمات داره .

کجارو پیشنهاد میکنید و کودوم دکتر ، و چه عملی و ایا تجربه داشتید خوب بوده یا نه؟ 

کجا نرم بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم اول میخواستم عمل کنم ولی منصرف شدم مگه عینک چشه؟ بعدم دکتر چشم پزشکی گفت از نظر سلامتی ع ...

من اصلا عینک دوست ندارم از بچگی هم دارمش . همش بدون عینکم وسر درد میگیرم . و اینکه تو ازمون استخدامی ها نمره منفی داره

اره ثابت شده میخواستم ببینم پیشنهادی دارید که کجا برم و ..

من خودم تو بیمارستان خصوصی عمل کردم دکترمم اسمش حق پرست بودش خوب بود لازک کردم حدود بیست تومن شد من نمره چشمم بالا بود 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من اصلا عینک دوست ندارم از بچگی هم دارمش . همش بدون عینکم وسر درد میگیرم . و اینکه تو ازمون استخدامی ...

عینک تو هیچ ازمونی تاثیر نداره 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من دو هفته پیش رفتم پیش جراح و متخصص چشم 

اول سن از بیست سال به بعد میتونی بعد ثابت شدن نمره چشم و عکس قرنیه چشم و صرفا یه انتخابه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

چند سالگی عمل کردید ، برنگشت؟

ن چ برگشتی تصمینی عمل میکنن خیالت راحت دوماهه عمل کردم فقد ی مدت باید قطره هاتو سر ساعت مشخص بندازی اون دردسره با ی چنروز اول چشات سوزش و ابریزش دارع همین الان ک میرم بیرون بدون عینک همه جارو قشنگ میبینم بهترین حسه حتما برو عمل کن به من اصلن عینک نمی اومد اول جوونیمونه بابا عینک منو ک شبیه پیر زنا میکرد

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

شوهر خودم عینکی بود فقط رفت یک نامه گرفت برای تاییدیه و قبولش هم کردن

من خودم برای فرهنگیان ۲ سال پشت هم رفتم و هرسال هی پاسم میدادن به این ور اون ور با اینکه چشمام فقط ضعیف بود