2777
2789
عنوان

🐈📋گربه ی موج سوار📋🏄‍

55 بازدید | 4 پست

گربه ی  موج سواری  که تیشرت پوشیده بود و روی آن نوشته بود: 

گربه ها خوب مدیریت میکنند. 

گربه با چتری بسته در دست، انگار نگران خیس شدن خودش بود و این با موج سواری، چندان جور در نمی آید. 

انگار هیشکی او را نمیدید. 

🐈موج سواری می کرد، اما وقتی به ساحل نزدیک شد، اشتباهی چترش را باز کرد. ناگهان باد، او  را به آسمان برد .

از کنار مرغ دریایی رد شد. مرغ دریایی او  را ندید..😥

گربه مثل بادکنک پشمالو در هوا میرقصید....

من به او نگاه کردم و او برایم دست تکان داد.

گربه ی پشمالوهمانند پنگوئن سیاه و سفید بود.

و داشت به  جای جالب و فانتزی میرفت.

و او همچنین به شکل عجیبی آشنا .می امد...🐈🐈🐈🐈..... . 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

صدایش زدم:«نارنجی». 

نگاهی به اطرافم کردم و دیدم یه عده مشغول ساختن قلعه های شنی،  یا بدنبال خرچنگهای قایم شده در زیر شن ها بودند..... 

اما کسی نارنجی را نمیدید...  نه خودش را، نه موج سواریش را. 

نه پرواز در آسمانش را..... 

چشم هایم را محکم بستم و تا ۱۰ شمردم. 

بنظرم ده ثانیه کافی بود تا بفهمم دیوانه نشده ام. 

دوباره صدایش زدم:«نارنجی».!!!!«نارنجی»!!!! 🐈

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستیلای بنفشششش 😁😁😁❤️❤️❤️😭😭😭

افلین. بر تو.... 

کمی سرگیجه،اما گاهی اوقات گرسنه هستم.این اتفاق می افتد.

وقتی چشمهایم باز شد....

نفس راحتی کشیدم...هیچ اثری از گربه نبود...و آسمان صاف و بی انتها بود....

ناگهان،در چند سانتیمتری انگشت پایم،چتری بود که رویش نوشته بود...«این چتر متعلق به نارنجی  است»

دوباره چشمهایم را بستم و تا ۱٠شمردم...وقتی چشمهایم زا بازکردم. چتر هم ناپدید شد...مثل همان گربه.....

اواخر گرما..و هوا دلپذیر بود...اما من سردم بود.

احساس کسی زا داشتم که درست در آستانه ی پریدن به اعماق یک  استخر بود....

شما به جای یک دیگر میروید.اگر چه هنوز به انجانرسیده   و در میانه ی راه هستید،ولی..میدانید راه برگشتی نیست...

نوشته روث کراس

تکه ای از 

پاستیل های بنفش......