2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین توروخدا

93 بازدید | 19 پست

شماهم وقتی تازه شروع کردین ساعت مطالعتون پایین بود؟؟من هرچقدر میخوام زیاد بخونم نمیشه چرا؟حالم خیلی بده😭

بعد واسه شیمی من هنوز هیچ خاکی نریختم سرم چیکار کنم؟درسنامه بخونم؟یا ویدیو ببینم؟از چه استادی و چه دوره ای ببینم؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوشگل 

باید از ساعت کم شردع کنیم و زیادش کنی

از 5 یا 4 ساعت شروع کن

تا اخر هفته برسون تا 7 ساعت 

بعد هفته آینده ریز ریز، بیشترش کن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین شیمی هم مفهومی هم مسئله

چونکه سال آخرت هست، 1 سال فرصت داری

به نظرم کلیپ ببین که اون استاد از اول با ترتیب برات همه چیو تدریس میکنه 

فراهانی خیلی خوبه 

میتونی مشاور بگیری؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین شیمی هم مفهومی هم مسئلهچونکه سال آخرت هست، 1 سال فرصت داریبه نظرم کلیپ ببین که اون استاد از اول ...

من پشت کنکوریم عزیزم مشاور داشتم ولی دیگه کنسلش کردم حوصله مشاورو ندارم🤕

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

اگر برنامه راهبرد قلمچی و بینی متوجه میشی 

12 و یک پایه و میبره جلو، بعدش که یک پایه تموم شد میره سراغ پایه بعدی 

و توی نیم سال اول سرعت پیشرویش اروم هست

ولی نیم سال دوم. تندش کرده

پس تا میتونی توی نیم سال اول سعی کن جلوتر بری مباحث و

ببین شیمی هم مفهومی هم مسئلهچونکه سال آخرت هست، 1 سال فرصت داریبه نظرم کلیپ ببین که اون استاد از اول ...

خودمم نظرم فراهانیه ولی سالیانه دیگ وقت نیست بیینم نمیدونم کدوم دوره رو ببینم

اگر برنامه راهبرد قلمچی و بینی متوجه میشی 12 و یک پایه و میبره جلو، بعدش که یک پایه تموم شد میره سرا ...

بنظرت با برنامه قلمچی پیش برم نتیجه میگیرم؟

من پشت کنکوریم عزیزم مشاور داشتم ولی دیگه کنسلش کردم حوصله مشاورو ندارم🤕

منم. مثل تو

کانال مشاوره ای مدیکال، برو ویس هاش و راجب برنامه ریزی و و برنامه راهبردی قلمچی ببین برات توضیح میده چیکار کنی نکنی

منم. مثل توکانال مشاوره ای مدیکال، برو ویس هاش و راجب برنامه ریزی و و برنامه راهبردی قلمچی ببین برات ...

باشه عزیزم مرسی اتفاقا کانالشو دارم♥️

سلام خوشگل باید از ساعت کم شردع کنیم و زیادش کنیاز 5 یا 4 ساعت شروع کنتا اخر هفته برسون تا 7 ساعت بع ...

بنظرت الان دیر نیست؟من تازه دوروزه شروع کردم🤕🥲🥲

بنظرت با برنامه قلمچی پیش برم نتیجه میگیرم؟

ببین یکی مثل من و تو بخوایم آب هم بخوریم به شک. میوفتیم آیه درسته یا نه؟ 

ولی مشاور ها هم همیشه نگاه میکنن ازمون قلمچی از چ مبحثی امتحانه و سعی میکنن دانش آموز و بهش برسونن و حتی سعی میکنم برنامه دانش آموز و جلوتر از برنامه قلمچی ببرن

درسته ؟ یادت بیاد مشاورت چیکار میکرد... 

مال من که اینکارو میکرد... 

ولی توی برنامه ات، مرور بزار برای خودت، مهمه 

بنظرت الان دیر نیست؟من تازه دوروزه شروع کردم🤕🥲🥲

نه بابا 

الان همه میخونن

نصف شون توی بازه ی دی ماه دیگه نمی خونن

نصف ی عده دیگه ام طرفای عید کلا ول میکنن خوندن و جمع بندی هم ول میکنن 

ی عده کم تا تیر می مونه که خوب خونده و استمرار داشته

رقابت اصلی اون آخریه هستن که ول نکردن

پارسال من از آبان خوندم، اخرا ول کردم

دستم از شهریور شروع کرد، بهتر از من شد 

ببین یکی مثل من و تو بخوایم آب هم بخوریم به شک. میوفتیم آیه درسته یا نه؟ ولی مشاور ها هم همیشه نگاه ...

دقیقا اره دارم طبق برنامه مشاورم پیش میرم اخه خیلی مشاور خوبیه ولی من دیگ حوصله جواب پس دادن نداشتم