2777
2789
منم گودی زیر چشمم آزارم میده موهای زائد فراوون😔اعتماد به نفسمو گرفته خانواده اجازه‌ی تزریق نمیده

مال من گود و کبودن

بعد چشمامم حالت خسته دارن

باعث میشه خسته و عبوس به نظرربیام همیشه

میگم با خودم نکنه زشتم که روشون نمیشه بگن بعد بهم میگن ناز و گوگولیحتی دو سه نفر هم پشت سرم حرف زدن ...

هعی کلی با کانسیلر میپوشونم

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنی هر کی به علم توجه میکنه زشته و به خودش نمیرسه

تازه اونا که تحصیلات بالایی دارن و درآمد خوبی دارن بهتر به خودشون میرسن

چند نفر میشناسم خانم دکتر و بشدت زیبا و باکلاس 

از صد فرسخی مشخصه اینا ادمای باکلاس و با سواد و پولدارین

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

چرا فکر میکنی هر کی به علم توجه میکنه زشته و به خودش نمیرسهتازه اونا که تحصیلات بالایی دارن و درآمد ...

چون اوایلش واقعا فرصت به خود رسیدن رو نداری

خوشگلم نباشی آدم حسابت نمیکنن

من خودم ظاهرم بعد از فروکش کردن بیماری هام بهتره🙂

طوری که اونموقع باهام رفتار میکردن و آدم به حسابم میووردن

خیلی فرق داره با الان ...

من آرایش نمیکنم اجازه ندارمآخرین بار.که ریمل زدم هم چنان ورم کرد که دیگه نمیزنم

ی توصیف جالب خوندم میگفت از ماه زیر چشات مواظبت کن پنهونش نکن

چون اوایلش واقعا فرصت به خود رسیدن رو نداریخوشگلم نباشی آدم حسابت نمیکننمن خودم ظاهرم بعد از فروکش ک ...

دقیقا به جرعت میگم اگه زشت باشی یا به خودت نرسی حتی مادرت تحویلت نمیگیره هم تجربه کردم هم تو بقیه دیدم

هم باهوش هم خوشگلهردوامکانپذیر هستن

آخه مرتب میشینی پای درس🤣بعد چند ساعت عجوزه میشی میری تو اکسپلور خودتو میبنی و اونا رو زمین تا آسمون فرق داریم

دقیقا به جرعت میگم اگه زشت باشی یا به خودت نرسی حتی مادرت تحویلت نمیگیره هم تجربه کردم هم تو بقیه دی ...

همون موقع اوج بیماری م بود که اون دو نفر پشت سرم گفتن چه زشت شده و اینا

کلی گریه کردم ، بعد اونموقع با تحقیر نگاهم میکردن و بد رفتاری میکردن باهام

حالم بهتر شد بعدش ، اصلاح کردم و صورتم هم با فروکش بیماری بهتر شده

وزنم هم حدود ده کیلو کم شده هرچند بیست کیلو دیگه جا دارم 

همونا میان میچسبن بهم و کلی میخان نزدیک شن که ایندفعه من حالم ازشون بهم میخوره

چون اوایلش واقعا فرصت به خود رسیدن رو نداریخوشگلم نباشی آدم حسابت نمیکننمن خودم ظاهرم بعد از فروکش ک ...

اون زشتی و به خود نرسیدن موقته بعدش حال دلت که با شرایطتت خوب باشه با آرامش دنبال کارات میری و زیبا هم میکنی خودتو ، من برادر زادم سه سال موقع کنکورش موهای دست و صورتش به حدی ضایع بودن که همه از چند متری میدینش ، ۲۰ کیلو چاق شده بود اصلا فاجعه بود فاجعه ، چیشد الان ؟ پزشکی قبول شده دانشگاه ابران دو سال پیش ، ۳۰ کیلو کم کرد لیزر فول بادی رفت موها رو هی کراتین و پروتئین تراپی کرد موهاشو رنگ کرد ، نوبت فشیالش به راهه روتین پوستی داره روتین مو داره ناخون دست ها همیشه ژلیش، کلاس موسیقی میره  هر روز ی استایل میزنه با هر استایلش یه اکسسوری  و ساعت و عینک میپوشه باباش هم براش ی اسپرتیج خریده کیف دنیا رو میبره بشدت زیبا و شاده طوریکه همه هر جا میزه نگاهش میکنن مشخصه هم دختر باسواد و باکلاسیه، زشتی به خاطر درس خوندن موقتیه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است