2777
2789
واسه پسرای باهوش خوشگلا تو اولویت نیستن

اگه اینجوری باشه هیچ پسر باهوشی نیست بخوایم نخوایم جذب خوشگلا میشن ممکنه در کنارش ی وفادار با قیافه‌ی ساده رو هم داشته باشن

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
دقیقا داف باشی که تعریف کنن ازت

ی جوری شده ک ما نچرالا دیده نمیشیم واقعا

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینجوری باشه هیچ پسر باهوشی نیست بخوایم نخوایم جذب خوشگلا میشن ممکنه در کنارش ی وفادار با قیافه‌ ...

تو خودت جذب پسر خوشگل نمیشی؟ میشی ولی در نهایت موقع انتخاب زیبایی رو ملاک جدی نمی دونی

ψ ❤️

متاسفانه همه چیز شده عمل زیباییمن تاحاهیچ عملزیبایی انجام ندادم همون اصلاح و روتین پوستیمو دارموقتی ...

دقیقا رفته بودیم ی پاساژ تو ی کلان شهر همه عمل و داف😂نچرالش ما بودیم باور کن گریم گرفت

چیزی ک من دیدم همه عاشق نچرال خوشتیپن

نچراله رو میگیرن با دافه بهش خیانت میکنن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا رفته بودیم ی پاساژ تو ی کلان شهر همه عمل و داف😂نچرالش ما بودیم باور کن گریم گرفت

اخه نچرال بودنمونم بد نیستا من خدایی ایرادی ندارم اما دیره نمیشه ادم

تو توجهن مث دخترای عشق ابدی ...شما دیدی رو دانشمندا مانور بدن؟

اونم شد برنامه اینا رو فقط چنداآدم سطحی دنبال میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چاقم چشمامم گودن🥲بیشتر بهم میگن قیافه نازی دارم تا خوشگل باشم🥲

منم گودی زیر چشمم آزارم میده موهای زائد فراوون😔اعتماد به نفسمو گرفته خانواده اجازه‌ی تزریق نمیده