2777
2789
عنوان

آرزوی خونه دارشدن به گور میبرم

183 بازدید | 15 پست

بااین گرونی نه پس انداز داریم نه هیچی. ازمستاجری خسته شدم .توخرج اجاره خونه وخوردخوراک هم موندیم 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا مام مگه وام نجاتمون بده

ماهم ارثیه داریم میتونیم باهاش زمین بخریم اما هنوز همون‌طور مونده تقسیم نمیکنن شایددلشون نمیاد خونه وزمین پدریشون وبفروشن .

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

انشا....خدا برکت بده من دارم سوره واقعه شبا می خوانم

سوره واقعه میخوندم فقط گشنه نمی موندیم  پول کم خونه میومداصلابرکت نداریم

ماهم ارثیه داریم میتونیم باهاش زمین بخریم اما هنوز همون‌طور مونده تقسیم نمیکنن شایددلشون نمیاد خونه ...

سهم شما رو بخرن خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خدا باعث و بانیشو بسوزونه

نمی سوزونه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

همیشه میگم خدایا هوای مستاجر هارو داشته باشمیخوان چیکارکنن بااین گرونی اجاره هاو موادغذایی خوراکی و ...

ممنونم از دعای خوبت

به شوهرم میگم اینازبون خوش حالیشون نیست برو شکایت کن ارث ماروبدن انگارزبونش بسته اس هیچی نمیگه