2777
2789
عنوان

دخترم بعد واکسن چهارماهگی بشدت بی قرار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پاش ورم داره کمپرس گرم بزار و ماساژ بده 

گوش هایش رو چک کن شاید گوش درد داره 

لثه ها رو هم بررسی کن 

برای پسر منم سخت تمرین واکسن چهار ماهگی بود تا یک ماه بچم نابود بود

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
اره سفت و قرمزه

مال همونه

کمپرس گرم بذار هر ساعت تا جذب بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خداروشکر .‌‌‌‌‌‌‌برامنم گردن میگیره . اما علت نه هنوز

غلت که بتونه کامل بتابه منظورم نیست عزیزما

چجوری بگم ،قشنگ می‌تونه به پهلوی چپ بتابه بعد دوباره طاق باز بشه و‌بره پهلوی راست ،منظورم اینه 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

غلت که بتونه کامل بتابه منظورم نیست عزیزماچجوری بگم ،قشنگ می‌تونه به پهلوی چپ بتابه بعد دوباره طاق ب ...

نوزاد شما چندم به دنیا اومد . من ۲۳ خرداد

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

بچه های منم بعد واکسن چهار ماهگیشون نا آروم شده بودن تا یمدت همس میگفتم چ غلطی کردم واکسن زدم حتی تا ...

تا کی خوب شدن عزیزم😔

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

تا کی خوب شدن عزیزم😔

تا یکی دوهفته بیقرار و بی‌خواب شده بودن بعد خوب شدن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..