2777
2789

برای تیز هوشان 

می‌خوام بدونم الان پسرم که پایه پنجم اصلا کتاب هوش تستی نخونده میخواد تازه شروع کنه ...

ثبت نامش کنم موسسه با اون شروع کنه یا نه قبلش خودش چند تا کتاب بخونه تست بزنه بعد موسسه ثبت نامش کنم ؟؟؟

راهنمایی کنید لطفاً 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اول موسسه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آزمون اگه بخوای از اول مهر شروع میشه قلم چیشما چه مهر ثبت نام کنید چه مثلا دی همون پولو میگیرن ...

؟میخوام کلاس ها شرکت کنه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ازمون تیزهوشان ششم به هفتم مگه فقط هوش نیست؟

از پایه پنجم شروع کلاس دارن برای آزمون ششم به هفتم 

قلم چی کلاس نداره فک کنمترجیحتون رو کلاس حضوری باشه بنظرم ، مجازیو بچه ها جدی نمی‌گیرن

ممنون عزیزم