2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مدت عزیزم من استفاده کردم جوشای خیلی قرمزو بزرگی زدم جاشون موند پوستمو بشدت نازک کرد شما چجوری است ...

من یه دوره برای کل صورتم یک ماهه بود پوستم نازک شد جوری که سر رو بالشت گذاشتم خون اومد اما خیلی خوب بود صاف شد در کنارشم ابرسان لایسل استفاده کردم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من یه دوره برای کل صورتم یک ماهه بود پوستم نازک شد جوری که سر رو بالشت گذاشتم خون اومد اما خیلی خوب ...

خواهری شما جوشم زدی اولش ؟ توروخدا بیا حوابمو بده

من اولاش ک زدم خیلی جوش زدم و الان جای جوشا مونده نمیدونم چکنم

پماد فلوسینولون ۲۵ درصد با تریامسینولون ان ان و امپول ویتامین سی به همراه هیدروکینون ۴ درصد و ترتینوئین نیم درصد در ظرفی مخلوط کنید و دریخچال نگهداری شه

و به مدت شش ماه استفاده کنید هرشب بعد خاموشی چراغ

نهایت نتیجه رو خواهید دید .

خواهری شما جوشم زدی اولش ؟ توروخدا بیا حوابمو بدهمن اولاش ک زدم خیلی جوش زدم و الان جای جوشا مونده ن ...

صورت من حجم جوشش بینهایت بود بعد کبود میشد وقتی زدم اول اونا که زیر پوست بودن دراومدن پوستم قرمز شد وقتی دورش تموم شد صاف شد 

البته من نسخه پزشکی هم درکنارش داشتم

راکوتان+ضدجوش لایسل+ابرسان لایسل+پن ضد جوش و ترتینوئین بود 

صورت من حجم جوشش بینهایت بود بعد کبود میشد وقتی زدم اول اونا که زیر پوست بودن دراومدن پوستم قرمز شد ...

عزیزم دکتر ب من اینو داد و کپسول آزیترو 

وقتی اینو زدم خیلی جوش زدم درصورتی ک من گه گاهی جوش میزدم 

کلی جوش قرمز قرمز دردناک زد ک لک همشونم موند حالا ب پیشنهاد فروشنده مغازه مراقبت پوستی سیکالفیت اون رو گرفتم 

نمیدونم چیکار کنم روزی یبار ترتینویین بزنم بعدش اون بنظرت

عزیزم دکتر ب من اینو داد و کپسول آزیترو وقتی اینو زدم خیلی جوش زدم درصورتی ک من گه گاهی جوش میزدم کل ...

بنظر من نزن دیگه ازش.

یدونه ژل شستشوی راسن بخر اخر شبا بزن 

بعد اون ترمیم کننده بزن همین 

بنظر من نزن دیگه ازش.یدونه ژل شستشوی راسن بخر اخر شبا بزن بعد اون ترمیم کننده بزن همین

نزنم دیگ عزیزم؟ فوم شستشوی راکوتن میزنم

اخه الان این اون رو ک زدم گونم جوشای ریز ریزی زده

عزیزم دکتر ب من اینو داد و کپسول آزیترو وقتی اینو زدم خیلی جوش زدم درصورتی ک من گه گاهی جوش میزدم کل ...

به نظرم بزار دوره اش تموم بشه بعد به پیشنهاد فروشنده عمل کن