2777
2789
عنوان

مامان شما هم همش پسر پسر میکنه

211 بازدید | 24 پست

مامان شما هم پسر دوسته ؟؟الان من باردارم ولی حس میکنم مامانم ذوق ندارم اصلا اون اولش قلبش دیر تشکیل شد همش میگفت خواستی سقط کنی بیا بیمارستان نزدیک‌ما اینم از انتی بالا بود همش دنبال بیمارستان میگرده عوض اینکه بگه ایشالا سالم باشه تو آمینو هیچ همش به داداشم میگه فلان بیمارستان آشنا داری اگه بد بود برای سقط دلم میگیره واقعا😭الآنم سر سفره یهو گفت فلان چیزو بگیریم برای ختنه سوری پسر آرمان (داداشم ) واقعا دلم شکست تروخدا دعا کنید بچم سالم باشه 😭😭😭

ارتباطتو کم کن خواهر بعضی مادرا حرمت مادری ندارن

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک صحیح وسالم بغلش میگیری

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

چون دختره میگه سقط کن؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

جنسیت بچت مگه معلومه ؟ انشاالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت ...درسته مادرته و دوستش داری اما به حرفش تو این زمینه اهمیت نده.  بدنیا بیاد عزیز دل همتون میشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕