2777
2789

میگه ۱۵ سال پیش عمل کردم الانم هرچند وقت یکبار  میرم چکاپ انجام میدم تو سرش تومور داشته

به نظرتون موضوع خیلی مهمیه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اخلاقش خوبه خانواده دار هست و وضع مالیش خوبه نه چه اشکالی داره. خوب قبلاً تومور داشته عمل کرده .ولی اگر داغون و بیکار و هزار تا مشکل و ایراد داره نه ولش کن بره

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
من الان بدار دوتا بچه فهمیدم شوهرم ناراحتی قلبی داره ک باگذشت زمان بدترم میشهخیلی پشیمونم حدعقل قبل ...

خب حالا شرایطش چجوریه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

خواستگار درسته نه خاستگار 

شوهر سالمشم عذابه تاچه رسد مشکل دارو بیمارش

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

با دکترش مشورت کنید

حالا دکترش رو از کجا گیر بیاریم باهاش حرف بزنیم 

هیچی خوبه خداروشکر ولی همش استرس دارم

بزگردی عقب باهاش ازدواج نمیکنی 

بزگردی عقب باهاش ازدواج نمیکنی

نمیدونم 

شاید بخاطراخلاقش ازدواج کنم ولی بچه فقط یکی میارم

میدونی ما۱۰سال بچه دارنشدیم غم وغصه وتنشهای این چندساله فک میکنم قلبشو ب این روز انداخت البته سابقه بیماریم دارن توخانواده