2777
2789

سلام دوستان 💓

حقیقتا من مادرم اصلا نوجوونی نمیذاشت لنز بگیرم و بذارم🤣

چون چشمای بسیار حساسی داشتم هر سال چشمم عفونت میکرد اونزمان و میگفت چشمات عسلیه چرا لنز بذاری

دیگ بزرگ هم شدیم ذوقش یکم افتاد

اما الان به سرم زده ۱ بارم شده بگیرم امتحان کنم

میشه محبت کنید راهنماییم کنید؟؟؟💓💓💓

🔴🔴از داروخونه بگیرم

مارک خاصی هست که بهتر باشه؟؟

بعد لنز خالی رو میارم میذارم چشمم

یا باید چیزای دیگ هم بخرم باهاش

قیمتش مناسب باشه چون نهایتا چند بار بندازم محض دلخوشی خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنز رنگی فقط یا طبی باشهمایع لنز هم باید بگیری

نه رنگی گلم

طبی هم دوست دارم بگیرم چون چشمام استیگمات هست ولی شمارش خیلییییی پایینه

یعنی عینک در حد مطالعه دارم فقط

اما گفتم اصلا ببینم میتونم لنز بندازم

یهو نرم کلی پول طبی بدم بعدم کلا نشه بندازم

لنز رو از لنز فروشی ها فقط بگیر

نه ارایشی ها

و مایع لنز هم همراهش بگیر

و قطره اشک مصنوعی مخصوص استفاده با لنز

لنز رو که گذاشتی دو قطره از اشک مصنوعی هم میریزی توی چشمت دیگه خیلی کم حسش میکنی

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

من چشام خیلی حساسه قبل از لنز همیشه ی قرص ضد حساسیت هم میخورم بعدم ک لنز گذاشتم قطره میریزه توچشمم خداروشکر اذیت نمیکنه دیگه

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

از لنز و عینک فروشی لنز رو بگیر مایع لنز رو هم خودشون میفروشن

هر چند روز یه بار چک کن مثلا مایعش نریخته باشه،کم نشده باشه،چون مهمه که همیشه با مایع نگهداری شه

وقتی میخوای بذاری هم اول یه قطره مایع بریز شستشوش بده با انگشتت بعد بذار

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

چقدر پول داری هزینه کنی اول بگو تا راهنماییت کنم از ۱۴ سالگی لنز گذاشتم الان ۳۸ ام همچنان میزارم

من چشمام ضعیفه و عینک میزنم دوست دارم واسه مهمونی ها لنز طبی بخرم اما میترسم نتونم لنز رو تحمل کنم یا چشمم عفونت کنه.شما لنز طبی استفاده میکنید یا رنگی؟

من خدا را دارم؛ بین تمام نداشته هایم...🦋

من چشمام ضعیفه و عینک میزنم دوست دارم واسه مهمونی ها لنز طبی بخرم اما میترسم نتونم لنز رو تحمل کنم ی ...

طبی ام داشتم رنگی ام

ببین طبی به شدت نرمتر و راحت‌تره 

خیالت راحت فقط باید خوب نگهداری کنی ازش و خوب بزاری

لنز رو از لنز فروشی ها فقط بگیرنه ارایشی هاو مایع لنز هم همراهش بگیرو قطره اشک مصنوعی مخصوص استفاده ...

با این حساب فک نکنم به چشم من بخوره

قرمز میشه

اونو بذارم بعد قطره ام بندازم 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

چقدر پول داری هزینه کنی اول بگو تا راهنماییت کنم از ۱۴ سالگی لنز گذاشتم الان ۳۸ ام همچنان میزارم

اصلا چقدر هست؟؟؟

لنز های گرون دیدم منتها فعلا میخوام یه رنگی بگیرم تنوع بشه برا خودم

زیادم نمیتونم استفاده کنم

چون نوجوونی و کل کودکی همش چشمم حساس بود و عفونت میکرد

یعنی مادرم بفهمه گرفتم سکته میکنه😂😂

ولی اگر خوشم بیاد و بتونم

برای طبی اقدام میکنم

مارک خوبش دیگ.... 

استیگماته چشمام

خیلی نیست عددش

کمه

ولی خب