من میخوام ریاضی و آمار و شروع کنم بخونم اما معلم هنوز درس ندادم میخوام خودم بخونم معلمی میشناسید تو آپارات و اینا یا هرجا رایگان درس بده و خیلی خوب باشه
برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آلا کاملا رایگانه و فرادرس هم بعضی هاش رایگان بعضی هاش نه
به نظرتون از الان مشاور بگیرم زوده هزینه هاشو که زیاد نیست ؟؟ آخه من امسال تیزهوشان قبول شدم و ۳۵ میلیون ازم پول گرفتن دیگه روم نمیشه به بابام بگم پول بده
برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم میخوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه
یه واقعیت تلخی گه هست اینه که معلمایه فوقالعاده که باهاش بتونی المپیاد مدال و رتبه بیاری رایگان نیس ...
درسته واقعا الان کلاس المپیاد ده میلیونه بعد پول کتاب هاشم جدا فعلا اینجوری پیش میرم اگر مرحله اول قبول شدم شاید بتونم برای کلاس پول بدم ولی واقعا معلم های مدرسه ما اونقدر هم سطح کنکور درس میدن