2777
2789
عنوان

بچه های رشته انسانی میشه بیاید

70 بازدید | 14 پست

من می‌خوام ریاضی و آمار و شروع کنم بخونم اما معلم هنوز درس ندادم می‌خوام خودم بخونم معلمی می‌شناسید تو آپارات و اینا یا هرجا رایگان درس بده و خیلی خوب باشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پایه ای?

دهم هستم ولی می‌خوام امسال همه ی پایه ها را بخونم 

هم دهم هم یازدهم هم دوازدهم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

آلا و فرادرس کلا معلماش خوبنزیاد درگیر معلم نباش.همه خوب یاد میدن خودتم کتابو یه نگاه میندازی بعد اب ...

نه می‌خوام زودتر از معلم بخونم می‌خوام برای المپیاد. بخونم برای همین نمیتونم منتظر معلم بمونم برای همین به استادی می‌خوام خیلی خوب درس بده 

آلا و فرادرس کلا معلماش خوبنزیاد درگیر معلم نباش.همه خوب یاد میدن خودتم کتابو یه نگاه میندازی بعد اب ...

رایگانه آلا و فرادرش؟

نه می‌خوام زودتر از معلم بخونم می‌خوام برای المپیاد. بخونم برای همین نمیتونم منتظر معلم بمونم برای ه ...

سیب ترش هم عالیه

ولی کلاساش پولیه

هدفت خیلی خوبه و بزرگ. بنظرم از یه مشاور کمک بگیر.

برای فرهنگیان میخای؟؟

سیب ترش هم عالیهولی کلاساش پولیههدفت خیلی خوبه و بزرگ. بنظرم از یه مشاور کمک بگیر.برای فرهنگیان میخا ...

قیمت هاش بالاست حقیقتش خیلی دور کلاس اینا نمیتونم بدم فقط میتونم کتاب بخرم 

برای فرهنگیان هم دوست دارم بخونم اما اگر مدال بشم دیگه بدون آزمون میتونم المپیاد بخونم 

آلا کاملا رایگانه و فرادرس هم بعضی هاش رایگان بعضی هاش نه

به نظرتون از الان مشاور بگیرم زوده هزینه هاشو که زیاد نیست ؟؟ آخه من امسال تیزهوشان قبول شدم و ۳۵ میلیون ازم پول گرفتن دیگه روم نمیشه به بابام بگم پول بده 

به نظرتون از الان مشاور بگیرم زوده هزینه هاشو که زیاد نیست ؟؟ آخه من امسال تیزهوشان قبول شدم و ۳۵ می ...

مدارس فرزانگان خیلی پول میگیرن واسه چیز های مسخره همش اسم در رفته همه چیزو به خاطر تلاش بچه هاست 

مدارس فرزانگان خیلی پول میگیرن واسه چیز های مسخره همش اسم در رفته همه چیزو به خاطر تلاش بچه هاست

یه واقعیت تلخی گه هست اینه که معلمایه فوق‌العاده که باهاش بتونی المپیاد مدال و رتبه بیاری رایگان نیستن

بنظرم پول به کلاس و مشاور نده فعلا.با معلم های نسبتا خوب رایگان مثه آلا و فرادرس جلو برو و به جاش اون هزینه رو برای کتاب هات بکن

یه واقعیت تلخی گه هست اینه که معلمایه فوق‌العاده که باهاش بتونی المپیاد مدال و رتبه بیاری رایگان نیس ...

درسته واقعا الان کلاس المپیاد ده میلیونه بعد پول کتاب هاشم جدا فعلا اینجوری پیش میرم اگر مرحله اول قبول شدم شاید بتونم برای کلاس پول بدم ولی واقعا معلم های مدرسه ما اونقدر هم سطح کنکور درس میدن