2777
2789

از سال یازدهم عملا تپش قلب هام و بی‌خوابی کشیدن هام شروع شد 

دیگه انقدر واسه شبای کنکور و امتحان نهایی و آزمون آزمایشی ها تپش قلب وحشتناک داشتم از قرص های خواب آور استفاده می‌کردم 

حالا کنکور تموم شده احتمال زیاد میرم دانشگاه ولی حتی واسه یه آزمون آیین نامه هم من کلی استرس کشیدم با وجود اینکه خونده بودم و امروزم قبول شدم ولی بازم دیشب اصلا نتونستم خوب بخوابم . الان برای درسای دانشگاه باید چه کنم ؟ نکنه برا تک تک امتحانات باید دست به دامن همین قرصا بشم 

لطفا یه راه حل غیر تراپیست معرفی کنید ممنون ❤️

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجورم هر شب خواب کنکور و امتحان نهایی میبینم حتی همین آیین نامه تا صبح بیدار موندم که خوندم🤦🏻‍♀️انگاری ول نمیکنه 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

واقعا افسردگی کنکور آدمو ول نمیکنه .  منو که کاری کرده هر روز چشمام پر از بغضه . کاری جز توکل میشه کرد مگه ؟ سعی کن بیشتر تو لحظه باشی . باز تو میری دانشگاه احتمال زیاد انشالله ولی منی که میدونم قبول نمیشم ....خیلی دوران بدیه

واقعا افسردگی کنکور آدمو ول نمیکنه . منو که کاری کرده هر روز چشمام پر از بغضه . کاری جز توکل میشه ک ...

رتبت چند شده چی میخوای قبول شی 

منم لب مرزم میترسم نیارم

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

تترازم شد تقریبا ۸۹۰۰ و رتبم تقریبا ۴۶۰۰...میخواستم پزشکی و داروسازی یا بینایی سنجی آزاد و پردیس این ...

خوش به حالت من اگه این رتبه ها بودم چیزی که میخواستم در میومدم شاید ، ولی الان به سختی نزدیکشم

خوش به حالت من اگه این رتبه ها بودم چیزی که میخواستم در میومدم شاید ، ولی الان به سختی نزدیکشم

خخوب من بجاش سال های زیادی از زندگیم رفته. انشالله که قبول بشی عزیز . واقعا کنکور خودش به تنهایی عذاب آور هست این اورتینک هام بخاطر رتبه و اینا بدترش میکنه