2777
2789
عنوان

هنوز استرس نحس کنکور تو وجودمه 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 63 پست
منم اوایل مامانم میگفت برو دانشگاه خودم مقاوت میکردم الان دیگه واقعا کم آوردم اصلا انرژی ندارم این ر ...

مشکل اینجاست از سق سیاهم نمیارم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم می‌خوام امسال برای کنکور بخونم یه وقت قرصی نشم 

منم حقیقتش استرسی ام اما وقتی آهنگ گوش میدم حالم خوب میشه ولی این چند روزه اصلا خیلی خستم هیچی حالم و خوب نمیکنه

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بخدا دیگه نمیکشم نمیدونم چرا دعوت میکنن بعد رد میکنن دیگه تحمل این همه شکست رو ندارم کنکور به اندازه ...

اآره همینو بگو . حد اقل دو برابر ظرفیت...چرا باید سه برابر ظرفیت رو دعوت کنید وقتی میدونید اون شکست قلب بچه رو تیکه پاره میکنه . منم خیلی آسیب دیدم ‌. و اینکه نه قبول نیستم پارسال بقیه الله با بالای نه هزار گرفته....

من بعد از گذشت هفت سال از پایان دانشگاهم هنوز گاهی کابوس امتحان و استاد ها رو میبینم نمیدونم دلیلش ...

مامان منم با ۶۲ سال سن میگه بعضی وقتا کابوس کنکور میبینم 

کثافتا چیکار کردن باهامون 💔

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

مشکل اینجاست از سق سیاهم نمیارم

از کجا میدونی ؟ خواهر منم رتبه اش لب مرز بود دبیری ادبیات میخواست ۵ نفر هم بیشتر نمی‌گرفتند ولی با همون ظرفیت کم قبول شد 

اآره همینو بگو . حد اقل دو برابر ظرفیت...چرا باید سه برابر ظرفیت رو دعوت کنید وقتی میدونید اون شکست ...

واقعا کسی که ترازش بالای ۹ هزار شده حقش روزانه هست نه تعهدی هایی مثل ارتش و بقیه الله حیف ...

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وای منم می‌خوام امسال برای کنکور بخونم یه وقت قرصی نشم منم حقیقتش استرسی ام اما وقتی آهنگ گوش میدم ح ...

من شبای امتحانی این شکلی میشدم 

اگر شب امتحان راحت میخوابی پس مشکلی نیست

واقعا کسی که ترازش بالای ۹ هزار شده حقش روزانه هست نه تعهدی هایی مثل ارتش و بقیه الله حیف ...

اآره واقعا . الیته که بورسیه خیلی مزایا داره واقعا . من از وقتی رفتم بقیه الله واقعا دل کندن ازش منو اذیت میکنه....ای کاش دعوت نمیشدم...

چهار ساله کنکور میدم اصلا نمیدونم اشتباهم کجاست سال اول ۴۳ هزار شدم سال دوم ۳۴ هزار الان ۲۸ هزار نمی ...

ببین هم به هوشه هم به امکاناته و هم به تلاشه یکی ازینا نباشه فایده نداره

از کجا میدونی ؟ خواهر منم رتبه اش لب مرز بود دبیری ادبیات میخواست ۵ نفر هم بیشتر نمی‌گرفتند ولی با ه ...

مرسی برای دلداریت عزیزم 

اما اینقدر استرس دارم نمیتونم خوشبین باشم😞

چقدر درد هممون مشترکه از تپش قلب متنفرم

من الان سر کوچکترین مسائل سریع تپش قلب میگیرم

یه بیرون ساده میخوام برم تپش قلب میگیرم بخاطر فکر و خیال

قرص اعصاب و چند نوع قرص تپش قلب خوردم و هنوزم میخورم واقعا کنکور چه بلایی سرمون اورده

مرسی برای دلداریت عزیزم اما اینقدر استرس دارم نمیتونم خوشبین باشم😞

راستش خودم خیلی تو این قضیه مثبت اندیشم حالا احتمال اینکه مردود بشم هم زیاده یکی باز باید خودمو دلداری بده 😂💔

راستش خودم خیلی تو این قضیه مثبت اندیشم حالا احتمال اینکه مردود بشم هم زیاده یکی باز باید خودمو دلدا ...

انشاالله قبولی برات دعا میکنم♥️