2777
2789

من يه بار روژان استفاده كردم كه به طور واضح هاله انداخت 

ولي روز بعد منفي شد

همون روز دوتا ديگه تست گذاشتم از مارك itest كه اونا هم هاله كمرنگ انداختن همون دقايق اول

امروز صبح دوباره itest گذاشتم كه اونم همون اول هاله كمرنگ انداخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ميترسم الكي باشهمن امروز سيزده روز از تخمك گذاريم گذشته

آزمایش خون بده خیالت راحت بشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شما همچين تجربه اي داريد عزيزم؟

بیبی چک من منفی شد بعد چن ساعت که دوباره نگاش کردم انگار یه هاله خیلی خیلی محو و کمرنگ داشت که به زور و با دقت زیاد میشد ببینیش 

و واقعا مثبت بود و کاذب نبود 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مرسي كه وقت گذاشتي عزيزم

اينا رو ببين

اين مارك روژانه كه شب اول گذاشتم اول اين شكلي شد كه فكر كردم خرابه

بعد اوك شد و واضح بود

روز بعد صبحش دوباره روژان گذاشتم منفي شد 

ولي اون يكيا كه عصر استفاده كردم هاله كمرنگ مينداختن

سه روز قبل موعد

مرسي كه وقت گذاشتي عزيزم

فقط يه چيز منو مشكوك كرده كه چرا يكيشون منفي شد

اين مارك روژانه كه شب گذاشتم اول يكم پخش شده بود ولي خب واضح بود 

ولي روز بعد دوباره مارك روژان گذاشتم منفي شد 

ولي اون يكيا دوباره هاله خيلي كمرنگ مينداختن

مرسي كه وقت گذاشتي عزيزمفقط يه چيز منو مشكوك كرده كه چرا يكيشون منفي شداين مارك روژانه كه شب گذاشتم ...

کاملا واضحه مثبت بودنش 

اون یکی شاید خراب بوده که منفی شده