2777
2789
عنوان

جنسیت اشتباه مگه میشه

198 بازدید | 23 پست

یه خانمی دیروز تعریف میکرد توی فامیلشون چندین نفر باردار بودن کلی سونو رفتن ودراخر جنسیت جنین موقعه به دنیا اومدن تغییر کرده اخه مگه میشه😐

من ۳۸ هفته و ۶روزمه سونو ان تی و قلب و رشد و... رفتم همه گفتن دختره 

همه چیم دخترونه گرفتم کلیم ذوق دارم برا بچم 

نرم زایمان کنم تغییر کنه جنسیتش😐

واقعا امکانش هست؟

تغییر ک نمیکنه

اون سونو از اول اشتباه گفتن

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم از روزی که نطفه بسته میشه جنسیت هم ثابته

شاید تشخیص پزشک ها غلط بوده شایدم هم چاخان کرده

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اخه جاهای معتبر و خوب رفتم حتی انومالی رفتم تهران بیمارستان ولیعصر گفت دختره

واس دیگرانو میگم

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

احتمال اشتباه کمه، میشه بپرسم سیسمونی چه رنگی خریدی؟

آخه همه این روزا رنگای نود و کرم قهوه ای میخرن، من تو فکرمه رنگی رنگی بگیرم بچگونه باشه نمیدونم درسته یا نه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40