فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 عنوان تاپیک ؟! 115 بازدید | 7 پست بچه ها اگر بخوایم یه تاپیکمون رو حذف کنیم باس چیکار کنیم؟😯بعد عنوانشم حذف میشه یا عنوان تاپیک تو قسمت تبادل نظرا میمونه؟ قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍 1397/01/18 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماما__امیرعلی عضویت: 1395/11/20 تعداد پست: 10571 باید بگی نی نی یااااااااار بیا تاپیکمو حذف کننی نی یار یه تاپیکم داره من خستم بچه ها لینکشو میدن🤣 نیستیم نذار😒😒😒
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 به نی نی یار بگو تاپیکتو حذف میکنه کلن حذف میشه دیگه؟مررررسی عزیزم😚 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5515 نه عنوانشم حذف میشه.نی نی یار یه نظر کافیه بهش بکنه کلا نیست و نابود میشه مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 باید بگی نی نی یااااااااار بیا تاپیکمو حذف کن نی نی یار یه تاپیکم داره من خستم بچه ها لینکشو میدن🤣 خسته نباشی خسته نباشی 😍😄فکر کنم قبلا دیدم حالا سرچش میکنم ایشالا پیدا شه که دیگه تاپیک نزنم خودمممنون 😘 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 نه عنوانشم حذف میشه.نی نی یار یه نظر کافیه بهش بکنه کلا نیست و نابود میشه 😂😂👍💪 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍