2777
2789
عنوان

بچه‌م که چهار ماه پیش مرده رو دوباره به دنیا اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 50 پست

بچت از همین شوهر سابق؟ 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز مطلقم

خیره ان شاءالله    زمان خواب دیدن هم مهمه ک چ ساعتی بوده

خوابهای قبل اذان صبح میگن تعبیر داره

ان شاءالله ک تعبیر خوابت این باشه ک ازدواج کنی با ی آقای باایمان و صاحب بچه بشی  من اینجوری حس کردم   الله اعلم

اگه نگاه کنی اینا همه غمه غصه های ته دلتن بچه ای که از دست دادی 

شوهری که باهم تفاهم نداشتین جداشدین و ....

احتمالا حال روحیت خوب نیس 

گاهی هم پر خوری 

نتیجه اش شده این خواب 

صدقه بنداز 

دخترخالم ۷ سال پیش یه همچنین خوابی دیده بود دقیقا یادم نیست ولی تقریبا مشابه بود

و ۱۰ ماه بعد ازدواج کرد

ان شاءالله که خیره امیدوارم حال دلت خوب بشه و به آرامش برسی عزیزم🌹

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
دخترخالم ۷ سال پیش یه همچنین خوابی دیده بود دقیقا یادم نیست ولی تقریبا مشابه بودو ۱۰ ماه بعد ازدواج ...

خوشبخت بشه عشقشون پایدار

قصد ازدواج ندارم ولی خواب عجیبی بود

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤