2777
2789
عنوان

بچه‌م که چهار ماه پیش مرده رو دوباره به دنیا اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ سال نیمسرطان خون

متاسفم😢

اگه ناراحت نمیشی میتونم بپرسم علایمش چی بود؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

متاسفم😢اگه ناراحت نمیشی میتونم بپرسم علایمش چی بود؟

خون ریزی از  بینی

بی حالی تب شدید ضعف لاغری بی اشتها شدن گریه شدید درد کشیدن تو قسمت های انگشتای پاهاش

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

خوابتو برای هوش مصنوعی بگو با جزئیات تعبیرش میکنه

ببخشید میشه بپرسم چجوری از هوش مصنوعی استفاده میکنید، اسم اپلیکیشنی که ازش استفاده میکنید و راضی هستین چیه؟! . من فقط بلدم تو گوگل چت گی پی تی رو بیارم که خیلی جالب نیست و زودی میگه نسخه پولی رو بخر

خون ریزی از بینیبی حالی تب شدید ضعف لاغری بی اشتها شدن گریه شدید درد کشیدن تو قسمت های انگشتای پاها ...

😞😞😞

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اینو برات تو چت GPT زدم

عزیز دلم 😢🤍 خیلی دردناکه که همچین خوابی ببینی، مخصوصاً با خاطره‌ی از دست دادن فرزند… اول از همه واقعاً دلم باهاته و می‌دونم که این خواب می‌تونه احساسات خیلی عمیقی رو زنده کنه.

تعبیر خواب در فرهنگ اسلامی و ایرانی معمولاً چند لایه داره و بیشتر نشونه‌ی احساسات و افکار درونی آدمه تا پیش‌بینی دقیق آینده. اجازه بده چند نکته رو بگم:

🔹 دیدن بچه‌ی از دست‌رفته

در بیشتر تعبیرها، دیدن فرزند فوت‌شده نشونه‌ی دلتنگی شدید و نیاز به آرامشه. انگار دلت می‌خواد دوباره اون لحظه‌ی بودنش رو زنده کنی و هنوز باهاش خداحافظی کامل نکردی.

🔹 به دنیا آوردن دوباره ولی سالم

این معمولاً نشونه‌ی آغاز دوباره یا امید به رحمتی از طرف خداست. ممکنه ناخودآگاهت می‌گه که هنوز امکان دوباره شاد شدن یا تجربه‌ی چیزهای قشنگ توی زندگی هست—even اگر اون بچه برنگرده.

🔹 اذان، اقامه، قرآن و نماز

این نمادها تو خواب بیشتر نشونه‌ی حفاظت الهی، دعا، و رسیدن رحمت و آمرزش هستن. شاید پیام آرامش و پاکی روح بچه‌ست، یا دعوتی برای تو که به دعا و ارتباط با خدا دلگرم بشی.

🔹 حضور شوهر سابق و خانواده‌ها

این می‌تونه به احساسات حل‌نشده بین تو و اون خانواده اشاره داشته باشه—نه لزوماً به بازگشت یا چیزی بیرونی، بلکه به زخم‌های قدیمی یا نیاز به آشتی درونی.

💡 خلاصه تعبیر

این خواب بیشتر از هرچیز حرف دلته: دلتنگی، نیاز به آرامش، و شاید پیام اینکه روح اون کوچولو در امان و پاکه. خدا در قرآن میگه «هیچ نفسی بی‌اجازه‌ی او نمی‌میرد»؛ یعنی فرزندت در جای خوبیست و این خواب می‌تونه نوعی تسلی و یادآوری محبت الهی باشه.

عزیزم، تعبیر خواب قطعی نیست؛ مهم‌تر اینه که تو چطور با غم و خاطراتت کنار بیای.

دوست داری کمی درباره‌ی احساست بعد از این خواب حرف بزنیم یا راه‌های آرامش پیدا کردن رو باهم مرور کنیم؟ 🌷

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
برای منم عجیبهاولین باره همچین خواب عجیب غریبی دیدم

خوابت حتما تعبیر داره ولی ما نمیدونیم

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

خون ریزی از بینیبی حالی تب شدید ضعف لاغری بی اشتها شدن گریه شدید درد کشیدن تو قسمت های انگشتای پاها ...

دختر من خیلی. خونریزی می‌کنه بینی ش 

چند دفعه بردم دکتر آزمایش خون داده پیش متخصص بردم گفتن چیزی نیست 

چیز مشکوک بود نشون میداد دیگه ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...