2777
2789
خسته شدی شایدم دیشب‌کم خوابیدییکم بخواب خوب میشی

اره خواب خیلی خوبه ولی میخابم خیلی کسل میشم حتی بعد از خواب افسردگی هم میگیرم شاید باورت نشه منظورم خواب بعد از ظهره

میتونه ازکم خوابی، کم ابی، استرس، خستگی باشه ولی من دوران مدرسه روزایی که بخاطر امتحان نمیخوابیدم و تا صبح بیدار بودم سردرد داشتم یا حتی بخاطر سروصدای بقیه هم باشه 

کش موهاتو سفت نبند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه ازکم خوابی، کم ابی، استرس، خستگی باشه ولی من دوران مدرسه روزایی که بخاطر امتحان نمیخوابیدم و ...

اره کش موهامم سفت می بندم همه ی معیار ها رو برای داشتن سردرد دارم 😑😂💔

اره کش موهامم سفت می بندم همه ی معیار ها رو برای داشتن سردرد دارم 😑😂💔

موهاتو پایین ببند یا بباف (البته این موردو خودم اواخر سال رعایت نمیکردم بالا و سفت میبستم ولی تاثیری در سر درد نداشت) 

قبل ۱۲ بخواب 

روزی حداقل ۸ لیوان اب بخور بطری اب ببر مدرسه 

بعد مدرسه یه ساعت بخواب 

روز حداقل ۷ ساعت بخواب تایم خوابتو درست کن 

کلاس چندمی 

الان مدرستو تموم کردی

من امسال تو خونه میخونم سال اخرمه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

وای من اینطوری بودم سردرد وحشتناک بعد از مدرسه میگرفتم هیچ وقت هم عادت نکردم

میرسیدم خونه دو ساعت بکوب میخوابیدم بعد خوب میشدم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اره خواب خیلی خوبه ولی میخابم خیلی کسل میشم حتی بعد از خواب افسردگی هم میگیرم شاید باورت نشه منظورم ...

عه خب پس نخواب 

اگه با قرص مسکن‌مشکلی نداری استامینوفنی چیزی بخور

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

موهاتو پایین ببند یا بباف (البته این موردو خودم اواخر سال رعایت نمیکردم بالا و سفت میبستم ولی تاثیری ...

سال اخرمه دوازدهم . خیلی کامل گفتی عشقممممم مرسیییییی حتما رعایت میکنممممممم😍❤

وای موفق بشی قشنگم منم سال اخرمه خیلی ذوق دارم ک بالاخره تموم میشه امسال 😍😂

مرسی عزیزم اره خداکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

سال اخرمه دوازدهم . خیلی کامل گفتی عشقممممم مرسیییییی حتما رعایت میکنممممممم😍❤

خواهش میکنم گلم 💖

همه دوازدهم ذوق دارن منم امسال مدرسه نمیرم و بسی خوشحالم برعکس بعضیا کنه میگم دلم تنگ شده و فلان و...  

دوازدهم هم نیاز نیست تا اخرسال بری مدرسه من تا نیمه بهمن رفتم از اذر هم تق و لق میرفتم 

موفق و سلامت باشید 🌺

تو منی یا من توام 😂💔

😅عزیزززم

هیچ وقت یادم نمیره میرسیدم خونه میرفتم تو اتاقم درو میبستم پرده هارو می کشیدم لباسامو عوض میکردم میوفتادم رو تخت🥲😂

وای چقدر دلم واس اتاقم تنگ شد ۱۵ ۱۶سال از اون شب ها و روزها میگذره....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴