2777
2789
عنوان

با صد تومن چند گرم طلا میشه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 29 پست
چ ربطی داشت

گفته چی میشه خرید خب؟!

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
خدایی دنا ک آشغاله ولی اصلا ب تاپیک ربطی نداشت

بله درسته 

ماشین زیر پای باباتون : پراید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجرت و مالیات 7-8گرم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
پرسیده چی میشه خریدعنوان تاپیک رو خوندی ایا؟؟!

نوششششتههههه با صد تومن چند گرم طلااااا میشششه خرید؟؟؟؟؟ 

ننوشته چی میشه خرید؟؟؟؟؟

بعدشم دنا صد تومن نیست !!😑😑😑😑😑😑😑

فک کنم تو سال ۱۳۹۶ گیر کردی 

ما ک موسو داریمولی شما فقط بهت برمیخوره فکرکنم بابات دنا میسازه یا در مقایسه با پراید میگی دنا خوبه

توی ماشینای ایرانی جزو بهتریناس

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نوششششتههههه با صد تومن چند گرم طلااااا میشششه خرید؟؟؟؟؟ ننوشته چی میشه خرید؟؟؟؟؟بعدشم دنا صد تومن ن ...

مردم فقط میخوان یه حرفی زده باشن چرت و راست بودنشم مهم نیست 

لعنتی به پراید چیکار داری من بدبخت اون پرایدو هم باقرض و قوله خریدم 😂🤣

😂😂😑 جسارت نباشه 

مبارکت باشه عزیزم 🙄😁❤️