2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط وفقط توکل به خدا تاخدانخوادحتی اگه رژیم بگیری وکارای دیگه انجام بدی بهت پسرنمیده اگه بهش اعتمادد ...

درسته

چند سال پیش چون دو تا دختر داشتم هشت ماه سفت وسخت رژیم پسر داری رو رعایت کردم اقدام بودم

بی‌فایده بود نگرفت قسم خوردم دیگه بیخیالش باشم 

بخدا کاملا اتفاقی همون ماه باردار شدم وپسر شد 

آخه روش جلوگیریم طبیعی بود

نزدیکی حوالی تخمک گذاری( اگه پریودت مرتبه از روز اول پریودی بشمار برو جلو تا روز ۱۴ این حدودا نزدیکی ...

منظم نیست اگه این ماه سوم شده باشم بخوام اخر این ماه اقدام کنم الانم نزدیک ده روزه گرمی میخوریم یک ماه بسته رژیم

منظم نیست اگه این ماه سوم شده باشم بخوام اخر این ماه اقدام کنم الانم نزدیک ده روزه گرمی میخوریم یک م ...

خیر باشه عزیزم انشاالله بزودی به خواسته دلت برسی بسلامتی وعاقبت بخیری انشاالله 

عزیزم اطرافم کسایی این رژیم و استفاده کردن

ولی زمان اقدام ونوع اقدام خییییلی مهمه اینو بودن 

خیر باشه عزیزم انشاالله بزودی به خواسته دلت برسی بسلامتی وعاقبت بخیری انشاالله عزیزم اطرافم کسایی ای ...

فدات عزیزم انشاءالله که شماهم هرحاجتی داری بهش برسی من روز تخمک گزاری رو هر چی مبخونم سر در نمیارم

فدات عزیزم انشاءالله که شماهم هرحاجتی داری بهش برسی من روز تخمک گزاری رو هر چی مبخونم سر در نمیارم

ممنونم عزیزم انشاالله 

والا من هر چی شنیدم ، برا خودم پیش اومد معمولا چهاردهمین روز پریود که تمام میشه اقدام کنی پسر میشه و واقعا مال خودم بصورت کاملا شانسی همون موقع بود یعنی چهارده روز بعد از پریود خواهر و خواهر زاده هام باور کن هر کی با دقت  بهش کرده نتیجه گرفته خدارو شکر 

یکی دو روز قبل اقدام هم شستشو با جوش شیرین هم تاثیر 

داره 

برا اقدام هم دخول باید عمیق باشه بهتره خانم بحالت سجده 

ممنونم عزیزم انشاالله والا من هر چی شنیدم ، برا خودم پیش اومد معمولا چهاردهمین روز پریود که تمام میش ...

چهارده روز یعنی ازاولین روز پریود 

میشه اینم جواب بدید من این ماه نزدیک دوهفته قرص منزیوم خوردم میگن بچه دخترمیشه درسته