2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالتی بودن یعنی در چه حد؟ اصلا نمیتونی حرف بزنی؟ یا اینکه نه.. پیش رفیقات و آدمای امنت اوکی یی، چون انرژیت با بقیه نمیخونه احساس میکنی باید حتما تغییر کنی؟ همونجوری باش که خودت دوس داری. نیاز نیست بخاطر پذیرفته شدن توی یه جمع خودتو بخوای تغییر بدی. آدمی که، دوستی که، تو رو واقعا بخواد، تو رو همینجوری که هستی دوست داره. نه که کاری کنه احساس ناکافی بودن یا نادرست بودن بکنی... خواهر من یمدت خیلی خودشو اجتماعی کرد، تغییر کرد، توی جمعا شیطنت میکرد، ولی از یه جایی دید خودش نیست. ماسکه. شاید باورت نشه ولی الان حالش با گوشه گیری خیلی خیلی بهتره، تا اینکه خودشو پیش آدما خوب نشون بده. تنها نیستا. دایره دوستیشو کوچیک و امن کرده. همین

خجالتی بودن یعنی در چه حد؟ اصلا نمیتونی حرف بزنی؟ یا اینکه نه.. پیش رفیقات و آدمای امنت اوکی یی، چون ...

وای من اینجوری بودنمون اصلا دوس ندارم 

اتفاقا من با کسایی ک زیاد مهم نیسن برام و غریبن راحت حذف میزنم 

اونایی ک مهمن مثلا پارتنرمه الان ۴ماهه باهاشممم هنوز اونجور ک باید راحت نیسم میریم بیرون یجور جمعم و خسته میشم از خودم بدم میادددد همش یمی تو ذهنم داره حرف میزنخ تو مغزم انگار یکی هست 

خش بحال خاهرت چجوری تونست؟؟؟