2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم درسته ❔❔❔

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی از اینکه کسیو اذیت میکنه نگفتمخودمو داره اذیت میکنه بیشتر از همه

خواه ناخواه اینا رو پذیرفتتی که گفتی تو وجودت هست ، به نظرم رو اینا کار کن ، تو خوابگاه و زندگی دور از خونه زندکی جمعی خیلی سخت میگذره به امثال تو من خودم چند سال خوابگاه دانشجویی میچرخوندم زیاد دیدم ، اولین توصیه ای که میتونم بهت کنم حساس نباش شل کن و لذت ببر هست اکه حساس باشی سخت میگذره 

خواه ناخواه اینا رو پذیرفتتی که گفتی تو وجودت هست ، به نظرم رو اینا کار کن ، تو خوابگاه و زندگی دور ...

خوابگاه فکر نکنم بگیرم احتمالا خونه میگیرم نمیتونم با چند نفر غریبه زندگی کنم هرکدوم رفتار و فرهنگ متفاوتی دارن

خوابگاه فکر نکنم بگیرم احتمالا خونه میگیرم نمیتونم با چند نفر غریبه زندگی کنم هرکدوم رفتار و فرهنگ م ...

اینجوری که میشه عین خونه خودتون ، باید جدا شی از این محیط تا بتونی همزیستی داشتن باشی با بقیه تا بتونی بعضی از اخلاقت رو اصلاح کنی

اینجوری که میشه عین خونه خودتون ، باید جدا شی از این محیط تا بتونی همزیستی داشتن باشی با بقیه تا بتو ...

خونه داشته باشی کلی مسئولیت میاد رو دوشت میاد که خودت تنهایی باید همه چیو کنترل کنی 

حتی خوابگاه غذا هم میده ولی خونه اینطوری نیست

بعدم من خیلی درونگرانم غیر از اینکه حساس باشم خیلی سخته برام کنار ادما و رفتارای مختلفشون یا سروصدا و محیط شلوغ بیشتر از یه مدتی باشم🥲