2777
2789

منم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم باید ساکت باشیم و همش نخندیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

حالم از این اخلاق مزخرف خودم بهم میخوره همش باعث خنده ی دیگران شدن متنفرم متنفررررررررررررر

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

حالم از این اخلاق مزخرف خودم بهم میخوره همش باعث خنده ی دیگران شدن متنفرم متنفررررررررررررر

من ک امروز روز اول مدرسه بچم هست میخوام با اولیا صمیمی نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ک امروز روز اول مدرسه بچم هست میخوام با اولیا صمیمی نشم

منم قبلش همش برنامه میریزم که زیاد حرف نزنم نخندم شوخی نکنم ولی ۵ دیقه که میگذره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلش کمتر حرف زدنه باید خیلی کم حرف بزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

یاد بگیر هرچی به ذهنت میرسه رو مستقیم به زبون نیاری. چند ثانیه مکث کن ببین ارزش گفتن داره؟ سودت تو این کاره؟ کسی ناراحت نمیشه و...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم قبلش همش برنامه میریزم که زیاد حرف نزنم نخندم شوخی نکنم ولی ۵ دیقه که میگذره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلش ...

دقیقا پارسال اینقدر شورشو درآوردم معلمش برای جشن ها مسئولیت هارو میداد ب من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا پارسال اینقدر شورشو درآوردم معلمش برای جشن ها مسئولیت هارو میداد ب من

😂🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40