خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗
خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗
حالم از این اخلاق مزخرف خودم بهم میخوره همش باعث خنده ی دیگران شدن متنفرم متنفررررررررررررر
فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
حالم از این اخلاق مزخرف خودم بهم میخوره همش باعث خنده ی دیگران شدن متنفرم متنفررررررررررررر
من ک امروز روز اول مدرسه بچم هست میخوام با اولیا صمیمی نشم
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ک امروز روز اول مدرسه بچم هست میخوام با اولیا صمیمی نشم
منم قبلش همش برنامه میریزم که زیاد حرف نزنم نخندم شوخی نکنم ولی ۵ دیقه که میگذره🤦♀️🤦♀️🤦♀️ اصلش کمتر حرف زدنه باید خیلی کم حرف بزنی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
منم قبلش همش برنامه میریزم که زیاد حرف نزنم نخندم شوخی نکنم ولی ۵ دیقه که میگذره🤦♀️🤦♀️🤦♀️ اصلش ...
دقیقا پارسال اینقدر شورشو درآوردم معلمش برای جشن ها مسئولیت هارو میداد ب من
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا پارسال اینقدر شورشو درآوردم معلمش برای جشن ها مسئولیت هارو میداد ب من
😂🤦♀️
1
5
10
15
20
25
30
35
40