چرا از بارداری مجدد میترسی یا حوصله بچه نوزاد نداری؟
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
میترسم نتونم کارهای که برای پسر خودم از نظر مالی کردم برای اون بکنم
خب آره اینم هست
ما الان یه خونواده ۵ نفریم من ۲۰ سالمه
ببین با حقوق ۳۸ اینا پدرم حدودا
زندگیمونو میچرخونیم، زندگیمون معمولیه، هر جایی نمیشه بری، هر چیزی نمیشه خرید، خود مادرو پدرم شاید به خودشون خوب نرسن، منم دارم تلاش میکنم برم سرکار چون اینجوری زندگی کردن سختمه، یه چیزی نیاز دارم دلم نمیاد بگم بخرن برام
ولی چیزی نیست که نشه
دوتا حقوق کارمندیتون نمیدونم روهم چقدره، ولی من تو فامیلم با یه حقوق تاکسی بچهاشونو بزرگ میکنن.ولی خب بله متفاوته با کسی که حقوقش بیشتره
خب آره اینم هستما الان یه خونواده ۵ نفریم من ۲۰ سالمه ببین با حقوق ۳۸ اینا پدرم حدودازندگیمونو میچرخ ...
عزیزم ایشالا سلامت باشید
ما حقوقمون رو هم بد نیست
ولی خوب پسرم مدرسه غیر انتفاعی میره
داریم تلاش میکنیم برای آیندش پس انداز کنیم
مثلا یه خونه براش فراهم کنیم یا اگه خواست بعدها مهاجرت کنه حمایتش کنیم با توجه به شرایط ما این کارها رو برای یه بچه میتونیم انجام بدیم وگرنه اگه به این چیزها فکر نکنم میشه
دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم