2777
2789

من زاسمانم تو دی هست.بچه سوممه دوتا بچه های دیگه بهار بودن ک همگی میدونید از بهاز هوامون گرم میشه.بچه اولم دختر. بود.واکثرا سیسمونی ضورتی.الان این پسرمه و قصد بارداری دیگه ندارم نمیخام خرج زیاذ کنم فقط لزومات.تو کارای زمستونی از دخترم ی پتو و زیر انداز مخمل صورتی مونده و ی سر همی نو نو صورتی...و قنداق فرنگی صورتی و پتو صورتی..الان شما بودید اینا رو دوماه زمستون ک داذیم استفاده میکردید یا دوباره لازم هست ی دست بگیرم.مثلا لزوم هست سرهمی پسرونه،پتو مخمل دور پیچ،یا قنداق فرنگی بگیرم یا همینا استفاده کنم؟لازم میشه یا نه؟ما زمستون دوماه زمستون داریم.ارزش دارع دوبارع بگیرم زمستونی یانه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لازم نیست

منم از وسایل سیسمونی پسرم همه ابی بود برا دخترم از همونا استفاده کردم

لباس اسپرتاشم تو خونه تنش کردم ولی بیرونی شیک میخریدم براش😁

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

جنوب که زمستانی نداره من بودم نمیگرفتم چون همش توی خونه هستی جایی هم نمیخای بری

دی بهمن فقط سرده واقعا.ما پاییز نداریم فقط زمستون داریم.بعد از اسفنذ هوا بهاز میشه فروردین شروع ب گرم شدن.با این شرایط نمیدونم بگیرم یا نگیرم.ولی اون فصلش دیگه زمستون میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ن خرج اضافه س بنظرم منم جنوبی ام و میدونم زمستونمون کمه

یعنی نگیرم دیگه،با اون صورتی ها بسازم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه لازم نیستمنم از وسایل سیسمونی پسرم همه ابی بود برا دخترم از همونا استفاده کردملباس اسپرتاشم تو خو ...

لباس از پسرم چند تیکه مونده ولی باز میخرم.ست های زمستونی دودل بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ن بابا نو نگیر دیگه هوطور نو باید بزاریش کنار دیگه چهارمی رو که نمیاری

نه بخاطر همین نمبخام خرج اضافه کنم.پس نگیرم درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پولشو بده ی تیکه طلا بگیر پس انداز کن براش ی روزی ب کار میاد همینایی که داری استفاده کن بچه بزرگ میش ...

پس اکثریت گفتن نگیر پس فقط چند تیکه واحبات و لباس ملگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

لباس از پسرم چند تیکه مونده ولی باز میخرم.ست های زمستونی دودل بودم

نه نمیخاد عزیزم مطمئن باش برای بچه های بعدی همه همین کارو میکنن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...