2777
2789
عنوان

مامان های جنوبی ک نوزاداشون متولد زمستون بودن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخاد عزیزم مطمئن باش برای بچه های بعدی همه همین کارو میکنن

گفتم شاید زشت باشع صورتی ها استفاده کنم😬

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دی بهمن فقط سرده واقعا.ما پاییز نداریم فقط زمستون داریم.بعد از اسفنذ هوا بهاز میشه فروردین شروع ب گر ...

میدونم گلم خودم جنوبیم ...هوا زیاد سرد نمیشه مدتشم کوتاهه...ان شاالله به سلامت نی نی دنیا بیاد

شما میگی فقط دی و بهمن زمستون دارین،خب تا چهل روزگی هم بگذره معمولا جایی نمیره آدم فقط یک دکتر نهایتا 

ک اونم بچه چند روزه به حالش فرقی نمیکنه که چ رنگی باشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نه بخاطر همین نمبخام خرج اضافه کنم.پس نگیرم درسته؟

نگیر عزیزم پول و بزار خرج لباسهای دیگش کن

منم بچه سوم داشتم لباسهای نوزادی اصلا نخریدم

همه از بچه های دیگم نو مونده بود استفاده کردم

فقط ما چون تو سردسیر هستیم پتو پیچ خریدم براش

میدونم گلم خودم جنوبیم ...هوا زیاد سرد نمیشه مدتشم کوتاهه...ان شاالله به سلامت نی نی دنیا بیاد

ممنون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شما میگی فقط دی و بهمن زمستون دارین،خب تا چهل روزگی هم بگذره معمولا جایی نمیره آدم فقط یک دکتر نهایت ...

اره حرفتون درسته.برام سخت بود صورتی باشن و الان همین دوتا سع تیکه زمستونه باهم کمتر دوتومن نیس بدی اونه بعد استفاده هم نشه.پس ی جورای باهاش سرمی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نگیر عزیزم پول و بزار خرج لباسهای دیگش کنمنم بچه سوم داشتم لباسهای نوزادی اصلا نخریدمهمه از بچه های ...

اره سرذسیر تا چند ماه لازمه.ما سرما زیاد نداریم بزای همین برام سوال بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

فقط لباسای مهمونی و چیزایی ک بیرون میبری رو صورتی نبر

حالا ببین چیا هست

یا برا روزا اول که میان دیدنت پتو صورتی اخه؟؟!

درسته گرونیه ولی ارزونترشو و نو بخر

بچه سوم با بچه اول فرقش چیه که نخرین بعضی چیزارو؟

از همون اول دو چشمی نگاه نکنین. 

فقط لباسای مهمونی و چیزایی ک بیرون میبری رو صورتی نبرحالا ببین چیا هستیا برا روزا اول که میان دیدنت ...

بخث زمستونیه.اخه ما زمستون کوتاهی داریم.لباس بیرونی و حتی خونگی ک ضورتی نمیپوشه هم از قبل دارم هم دوباره میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بخث زمستونیه.اخه ما زمستون کوتاهی داریم.لباس بیرونی و حتی خونگی ک ضورتی نمیپوشه هم از قبل دارم هم دو ...

خوب اونارو بزارربه وقتش بخر سیسمونی ک نیست از قبل بخری

مثلا مهمونی دعوت شدین بخر و...

خوب اونارو بزارربه وقتش بخر سیسمونی ک نیست از قبل بخریمثلا مهمونی دعوت شدین بخر و...

ما کلا میدونم اخل دیدو بازدید نیستیم.بعد من کلا ب شوهرم گفتم او خونه خوذم هیچ مهمونی و دیدن بچه نمیپذیرم.ولی با اینحال صدرصد لباس بیرونی و خونگی میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...