2777
2789
عنوان

سریال شغال رو میبینید

197 بازدید | 16 پست

شده کسی مثل سیاوش عاشقتون بشه و زمینو زمانو بخاطرتون ب هم بدوزه؟

من متاهلم و منو همسرم همدیگرو خیلی دوس داریم ولی منظورم اینا نیست. عشقی شبیه عشق این سریال و فیلم داشتین که واقعا پسره خودشو بخاطر شما ب درد دیوار بزنه؟😐

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سیاوش هنوز نمی‌دونه اوا چه مشکلی داره به نظرت بدونه بازم خودشو به آب و آتیش میزنه ؟؟؟ این مردا همه شون دیر یا زود عین همن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من اره ی پسره منو میخواست نامزد سابقم‌ولی بهم نرسیدیم راستش منم خیلی دوستش داشتم وقتی فیلمشو میبینم ...

چرا حس میکنم وقتی یه پسر واقعا یکیو بخاد بهش میرسه

نه سیاوش هنوز نمی‌دونه اوا چه مشکلی داره به نظرت بدونه بازم خودشو به آب و آتیش میزنه ؟؟؟ این مردا هم ...

اره خب اوا ک گناهی نداشته. حسم میگه یکدومشون میمیرن وگرنه عشقشون تموم نمیشه

اره خب اوا ک گناهی نداشته. حسم میگه یکدومشون میمیرن وگرنه عشقشون تموم نمیشه

اگه بمیره که خیلی کلیشه ایه مثل همه ی سریال های دیگه ی ایرانی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من موندم اوا بعد ازدواج چیکار میکنه بالاخره سیاوش بعد اولین رابطه میفهمه

منم همین واسم سواله. اصلا چرا ب پسره نمیگه از همین الان

خب ممکنه بعد ازدواج بفهمه بگه چرا بمن دروغ گفتی همچین چیزی رو