2777
2789

(این تاپیک رو برای ناهار ، شام ، میان وعده و دسر رژیمی و سالم هم میزنم بعدا)

اوتمیل با میوه های کم قند 

پنیر توفو با خیار و گوجه و ۱ تکه نون تست پروتئینی یا جو 

املت سبزیجات (بدون روغن باشه) 

ماست پروتئینی با میوه 

گرانولا و ماست(گرانولا خونگی باشه بهتره و توی حجم کم استفاده کنید) 

نون تست پروتئینی و ۱ قاشق چای خوری کره بادوم زمینی(بدون قند و نمک باشه ) با کمی پودر دارچین 

تخم مرغ ابپز با گوجه (بهترین صبحانه اس به نظرم) 

پودینگ دانه چیا (شیر کم چرب + ۱ قاشق دانه چیا + نصف موز له شده+ دارچین) 

پنکیک پروتئینی

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

@snowflakess‍ 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

@_beauti3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم خیلی کاربردی بود😘❤️

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️