2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ميخواستم سكه بخرم رو ٨٣ بود نخريدم الان با اين قيمت نميدونم بخرم نخرم خيلي حالم بده 😔مجبورم پول ...

طلا 8تومن بود نخریدم الان شده 10تومن من حالم از تو بدتره

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
50دارم بیست روز منتظرم پایین بیاد مثل چی پشیمونم صبرکردم بدبختی ماها تازه شروع شده صبرکنید

دقیقا بعضی ها انتظار پایین اومدن دارن کی آخه طلا اومده پایین

قرعه خونگی گذاشتیم

خوب قرعه گذاشتین،الان در اومده استفاده کنی دیگه ،

ن اینکه دوباره به جا سرمایه گذاری کنید،

نمی‌دونم ،شاید من اشتباه میگم🤔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
خوب قرعه گذاشتین،الان در اومده استفاده کنی دیگه ،ن اینکه دوباره به جا سرمایه گذاری کنید،نمی‌دونم ،شا ...

من فقط طلا دوس دارم

دیگه کلا مشخص نیست چی میخواد بشه ، شاید برای چند وقت یه ارز پاشی کنن یه پایین بده نهایت ۴۰۰ ۵۰۰ اما قطعی نیستش 🤷

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
دقیقا بعضی ها انتظار پایین اومدن دارن کی آخه طلا اومده پایین

ماهم طلا بدهکاریم چن روز دبگ میخاد پول نداریم ولی یه ماشین داریم استفاده نمی‌کنیم موندم بفروشیم طلا اونو بدیم بقیشم ب خودمون طلا بخریم یانه