2777
2789
عنوان

اونایی که خیلی تست زدینن

80 بازدید | 10 پست

دوستان من دوازدهم خوب جمع نکردم الان پشت کنکورم یک ماهی میشه دوره مطالب رو شروع کردم و پارسال کلا تست نزدم رشتمم تجربیه واقعا میخوام قبول شم برای شروع با روزی 200 تا تست خواستم انجام بدم مثلا خودمو میکشم تهش 150 تا اینا میشه بعد میبینم همه مثلا میگن من روزی 400 تا تست میزنم از خودم خیلی نا امید میشم البته بگم کنارش عمومی هم میخونم درسنامه میخونم میشه راهنماییم کنید؟ هدفم برا دندونپزشکی هست  میدونم تست هام کمه اما دلم میخواد برای هدفم بجنگم راهکار بدید لطفا

😑😑😑مشاورای احمق 

هر کسی شده مشاور

تو باید بتونی تست رو تحلیل کنی نقطه ضعفات رو در بیارمن دکتری کنکور دارم عزیزم همون ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا رو تحلیل کن و خووووب یاد بگیر

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑😑مشاورای احمق هر کسی شده مشاورتو باید بتونی تست رو تحلیل کنی نقطه ضعفات رو در بیارمن دکتری کنکو ...

یعنی به نظرت خوبه با همون 150 تا شروع کنم نم نمه ببرمش بالا؟ تو خود همین نی نی سایت ی سری ها گفتن من روزی 500 تا میزنم ......

یعنی به نظرت خوبه با همون 150 تا شروع کنم نم نمه ببرمش بالا؟ تو خود همین نی نی سایت ی سری ها گفتن من ...

منم میتونم ۱۰۰۰ تا بزنم

باور میکنی؟ اگه من این مسیر رو رفتم همون ۱۵۰ تا عالیه خوب تحلیل کن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

عزیز شما وقتی اصولی مطالعه نکردین نمیتونین همینطوری دوره کردن مطالبو شروع کنین

باید اول فیم ببینین یا درسنامه بخونین بعد تست بزنید

تعداد تست هم لزوما نباید بالای دویست تا باشه

ب تعداد سوالات هر درس تو کنکور تست بزن

اگ وقت کردی بازم بزن

تست زدن الکی ک فایده نداره باید تستا هم ارزش زدن داشته باشنو خیلی خوب تحلیل بشن