2777
2789
عنوان

اسلیو یا بای پس

60 بازدید | 6 پست

سلام قشنگا روزتون بخیر

اینجا کسی هست اسلیو یا بای پس انجام داده باشه و راضی باشه؟برگشت نداشته؟پشیمون نشدید؟

اگه برمیگشتید عقب بازم انجام میدادید؟

امروز رفتم رو ترازو ۹۱ کیلو بودم وزنی ک تا حالا تو عمرم ندیده بودم😔حالم خیلی بده تنبلی تخمدان هم دارم ک وضعیتو بدتر میکنه

من الان نامزدم اگه وزنم بالا باشه و نشه کمش کرد تو بچه دار شدن ب مشکل میخورم 

توروخدا بی تفاوت رد نشید فکر کنید خواهرتونم اگه خودتون یا اطرافیانتون عمل کرده لطفا تجربه شو بهم بگه چون هم کمر درد گرفتم هم پاشنه درد

دارم دیوونه میشم وزن کم و لاغری برام ارزو شده

چون گفتی خواهرانه جواب بدیم دارم اینو بهت میگم:

عزیزم رژیم بگیر ورزش کن، خودتو نبر زیر تیغ جراحی، هفته ی پیش توی اتاق عمل موردی را دیدم که خانمی به خاطر همین موارد جای عملش عفونت کرده بود، نمیدونید چه قدرررر بد بود.

نکن اینکارو

فقط ورزشو رژیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یکی از اقوام عمل اسلیو و یکی از دوستا عمل بای پس انجام داده

اسلیو معدت یه جورایی تنگ میکنن اقوام میگفت مثل منگنه بزنن اونطوره

بای پس ورودی خروجی به هم وصل میشه یعنی شما بلافاصله بعد خوردن میرین و مدفوع میکنین و چیزی توی معدتون نمیمونه

و جفتشون عمل های بسیا. خطرناک و وحشتناکی اند مخصوصا اسلیو ...یعنی این اقواممون لاااااااااااغر شده هاااااا

تمام پوست بدنش شل و افتاده شده اصلا فقط باید ببینی داغونه بدنش گریه میکنه میگه حالم بده هیچ جا نمیتونم لباس دزبیارم حتی همسرش ازش ناراضیه مبگه این چه بدنیه 

بعد اینکه از لحاظ خوردن ایناام اصلا هیچی نمیخوره دو سه قلشق برنج فقط غذاشه

و جفتشون عمل های بسیا. خطرناک و وحشتناکی اند مخصوصا اسلیو ...یعنی این اقواممون لاااااااااااغر شده ها ...

وای خدا

پس چیکار کنم😪چاقی ک خودش به تنهایی مرضه تنبلی تخمدان هم مقاوم ب انسولینه اگه رعایت نشه باعث دیابت نوع ۲ ک بدترین نوعشه میشه من قراره تا کی رعایت کنم تا کی مواظب باشم تا کی استرس قند و داشته باشم

من بیشتر چاقی شکمی و پهلو دارم انگار دوتا زایمان داشتم نفرت دارم نفرتتت