2777
2789
عنوان

تزریق آمپول توسط همکار بی رحم

247 بازدید | 21 پست

امروز یه بیمار وارد بخش شد و کیسه داروهای رو به خانوم همکارم داد و راهنماییش کردن سمت اتاق تزریقات توی اون اتاق سه تا تحت هست و هم زمان سه نفر میتونن آمپول بزنن یا سرم 

یه مریض دیگه رو من رفتم سرم وصل کنم براش و اون خانوم هم خوابیدن منتظر آمپول خوردن .که همکارم اومد و مثل دارت خداشاهذه آمپول رو زد تو باسن بنده خدا یجوری پرید و جیق زد که انگار ضعف کرد دلم براش سوخت 

به همکارم گفتم یواش تر آخه چخبرته و همکارم گفت دلم میخاد بعدشم تو کار من دخالت نکن همینی که هست 

بنظرتون چرا این رفتار هارو با مردم داره؟؟گناه من چیه آخه مگر من حرف بدی زدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحشیه تف به ذات خرابشمردم چه گناهی کردن اینجوری آمپولشون میزنه😐😑

مردم سمت ما ترس دارن از آمپول و با استرس و دلهره میرن یه آمپول بزنن بعد. اینجور میزنه براشون دیگه میمیرن از درد