2777
2789
عنوان

مادر شمام دهن لقه

65 بازدید | 4 پست

مادر شمام دهن لقه؟

یبار برگشتم به مامانم گفتم خاله مهمون غریبه براشون اومده جلوشون اش رشته گذاشته اخه خالم وضع مالیش بد نیست ولی همه چیو اسون میگیره خودمونم یوقتا میریم شده چیزی جلومون نزاره مامانم پاشه غذا درس کنه بعد مامانم این حرفو رفته گذاشته دست خالم😐

اصن پرام ریخت عصبی شدم هیچی نمیشه به این بشر گف از بس دهنش لقه

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

دیدم دهن لقه سالهاست بهش هیچیو نمیگم ولی وقتی میفهمه خیلیییی ناراحت میشه که بهش نگفتم منم رک بهش میگم چون رازدار نیستی بهت اعتماد ندارم 

الان ۶۰ درصد بهتر شده ولی همچنان هیچیو بهش نمیگم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.